Şafak Susamcıoğlu ile Alexandra Lisa arasında sular durulmuyor!

Sosyetede yaşanan skandal magazin gündemine son dakika olarak düştü. Eskıdjı Müzayede’nin sahibi Dikran Masis’in kızı Alexandra Lisa, üretici eşi Şafak Susamcıoğlu ile boşanıyor.

Sabah'ın haberine kadar dava sürerken güvey Susamcıoğlu, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na artan bir şekilde eşi Alexandra, kardeşi Cem Masis ve kayınpederi Dikran Masis hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Damat Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Ünlü müzayedeci Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, savcılığa başvurarak karısı ve ailesi hakkında dehşet iddialarda bulunmuştu.

Sosyetede yılın skandalı! 4 yaşındaki çocuğa içki içiriyorlar

Güvey Susamcıoğlu, "Karım, 4 yaşındaki oğlumuza alkol içiriyor, yüzüne esrar dumanı üflüyor. Kayınpederim ise kızının uyuşturucuyla ilgili olaylarını mahkemede anlatırsam beni öldürmekle tehdit etti" demişti.

SIRLARIMIZI ANLATMA

Güvey Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Susamcıoğlu polise verdiği ifadede "Nadya Bayan, boşanırken hiçbir şekilde somut ve manevi talepte bulunmamamı, aile sırları ve ticari ilişkileri anlatmamamı söyledi. Eğer konuşursam kayınpederimin beni yaşatmayacağını belirterek korkutma etti" dedi.

Ceyhan Torlak/Sabahtan

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sosyete-skandalinda-yeni-gelisme-Kayinpederin-yasatmaz-seni/250278