İçişleri Bakanı Süleyman Asilzade'nun davetli olduğu canlı yayında yer alan Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Aristokrat'yla reklam arasında yaşadıkları tartışmayı anlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat ile canlı yayına meydana çıkan Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Bakan ile reklam arası ve programın sonunda soru ve cevaplar üzerine bir ağız dalaşı yaşadıklarını söyledi.

Cüneyt Özdemir’in YouTube yayınına katılan Saymaz, “Reklam arasında ne konuşuldu? ‘Bir soru soralım, böyle gitmiyor’ dediniz mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

"‘Sorulara yanıt vermiyorsunuz’ dedim, dedi fakat ‘Ne kaldı sormadığın?’ dedim, ‘Yani cevap vermediniz fakat?’ Böyle bir tartışma oldu aramızda. Ağız Dalaşı demeyeyim yani, o benim her soruyu zaten sorduğumu ve hepsine yanıt verdiğini iddia etti. Ben de onun soruların çoğunu cevapsız bıraktığını, bir takım meselelerde az daha geçmiş zamandan alarak bugüne getirdiğini ve istediği alanda kaldığını söyledim.

Saymaz, bu tartışmanın hem reklam arasında ayrıca de program bittiğinde yaşandığını söylerken, “İki kere bu oldu. Ben Sayın Bakan’ın sorulara ya cevap vermediğini ya da istediği biçimde yanıt verdiğini söyledim. O yüzden ben döne döne benzer soruları sormak zorunda kaldım” diye konuştu.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Soylu-yla-reklam-arasi-yasananlari-anlatti-Sorulara-cevap-vermiyorsunuz- dedim-Ne-kaldi-sormadigin- dedi/250886