Son yıllarda fazlasıyla gelişen tekstil sektörü teknolojinin de nimetlerinden yararlanıyor. Öyle ki artık su geçirmez fermuar da üretilir oldu. Özellikle su geçirmemesi gereken ürünlerde en sık karşılaşılan sorun fermuarlardan içeri su girmesiydi.

Asla su geçirmez diye satılan mont, kaban ve pantolon gibi kıyafetlerde hatta nevresim ve branda gibi ürünlerde su itici özelliği olan fermuarlar kullanılmadığında fermuar olan bölgelerden su içine geçiyor.

En çok da su geçirmez ürünler üreten firmalar bu konuya dikkat etmelidir. Aksi halde en çok sıkıntı bu konuda yaşanıyor ve müşteri aldığı üründen memnun kalmıyor. Bu yüzden böyle su geçirmez ürünlerin üretiminde mutlaka kullanılan fermuara dikkat edilmeli ve su geçirmeyen fermuar kullanılmalıdır.

Su Geçirmeyen Fermuar Modelleri Nelerdir?

Su geçirmeyen fermuar özel olarak üretilir. Fermuarın içinden su geçmemesi için şerit, dişli ve kürsör bölümlerinden su geçmemesi için özel materyaller kullanılarak üretilirler. Her renkte ve boyutta su geçirmez fermuar bulabilirsiniz. Bunun için https://www.ecefermuar.com.tr/su-geçirmez-fermuarlar sitesine bakabilir ce satın alabilirsiniz.