Survivor adasında Avatar Atakan ile Ezgi Avcı sevgili mi? Tuğba Özay Nagihan Karadere'yi ifşa ederken bombayı da patlattı. Atakan'ın tüm hesaplarını Ezgi'yi düşünerek yapması da bu dedikoduyu haklı çıkarıyor.
Survivor adasında Avatar Atakan ile Ezgi Avcı arasında gizli bir aşk mı yaşanıyor? İzleyicinin aklına düşen bu ihtimali ünlüler de aralarında konuşmuşlar. Survivor adasında Ezgi ve Atakan sevgili dedikodusu patlamış.
Bunu ifşa eden de Tuğba Özay oldu. Nagihan Karadere ile eşi benzeri görülmemiş bir mahalle kavgasına girdiler.

Sırların ifşa olduğu kavga sırasınrda Tuğba Özay bombayı patlattı. Avatan Atakan ile Ezgi Avcı'nın sevgili oldukları dedikodusunu ilk başlatan ve bunu dile getiren Nagihan Karadere çıktı. Tuğba Özay 'Ezgi ile Atakan'ı sevgili bile yaptın sen..." sözleriyle gizli aşkı ifşa etti.
Tuğba Özay'ın söylediklerini duyduğu anda Ezgi Avcı donup kaldı. Sırların ifşa olmaya başladığını farkeden Atakan yerinden kalkıp müdahale ederek olayı kapatmaya çalıştı. İşte Tuğba Özay'ın Nagihan Karadere dedikodularını ifşa ederken ağzından kaçırdığı bombalar;
Avatar Atakan ile Ezgi Avcı arasındaki yakınlaşma izleyicinin de gözünden kaçmıyor. Atakan'ın davranışlarına bakıldığında da kaçması mümkün olmuyor. Son elemede Atakan açık açık 'Benim tek derdim Ezgi'nin elenmemesi' diyerek kendini ortaya koydu. Bireysel dokunulmazlığı bile sırf Ezgi elenmesin diye kazandı ve Semih'in adını söyleyerek onu potadan uzak tuttu.

Atakan ile Ezgi'nin sürekli orman ve sahilde başbaşa kalmaları da ikili arasındaki aşk iddialarını güçlendiriyor. Yattara bile geçtiğimiz günlerde 'Bunların arasındaki başka bir şey' diyerek imalarda bulunmuştu.