Ürünleri iç piyasada ilk kez Boyner almak üzere çok katlı mağazalarda ve Edirne’den Kars’a hemencecik her ilde bulunan onlarca bayide satışa sunuluyor.

Latincede “Avcı” anlamına gelen Cazador, 2006’dan bu yana hazır giyim piyasasında etkinlik belirten bir işyeri.

2018’de Survivor All-Star yarışmasına sponsor olan ve yarışmacıları giydirerek dikkatleri üstüne çeken işyeri, outdoor tarzı ürün yapısıyla erkek ve kadınlara hitap ediyor.

Ayda yaklaşık 200 bin parça üretim yapan firma, bu üretimin bir kısmını İstanbul İkitelli’deki kendi tesisinde, geri kalanını da çeşitli fason atölyelerinde gerçekleştiriyor.

Firmanın tişörtten hırkaya, eşofmandan tayta, kazaktan monta yüzlerce bambaşka modelde ürünü var. Ürünleri iç piyasada ilk kez Boyner olmak üzere fazla katlı mağazalarda ve Edirne’den Kars’a anında her ilde bulunan onlarca bayide satışa sunuluyor.https://www.patronlardunyasi.com/

Keza Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Sırbistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Yunanistan, İsviçre, İran, Irak ve Lübnan gibi ülkelere de ihracat yapıyor. Son dönemde alışveriş merkezlerinde ve cadde üzerlerinde Cazador tabelalı konsept mağazalar görmeye başlamıştık. Franchising de vererek mağaza sayısını artırıyordu.

Bu alanda da büyük hedefler koymuştu. Fakat 2020 Ekim ayında Cazador’dan üzücü bir haber almıştık. Cazador Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato talebiyle müracaat etmiş. Duruşma heyeti de talebi değerlendirerek geçici mühlet kararı vermiş ve konkordato komiserlerini atamış.

Bu karar ile şirket mahkemenin koruması altına girmişti. Geçen sürede mahkeme heyeti şirketin durumunu değerlendirmiş. Sunulan projeleri incelemiş ve bir karar vermiş.

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi heyeti 1
yıllık muhakkak mühlet vererek “Avcı”yı rahatlatmış. Cazador Dokuma, 1 yıl baştan başa faaliyetlerini duruşma korumasında sürdürecek. 

Kaynak: Para Dergisi

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Survivor-sponsoru-krize-girdi-konkordato-komiseri-atandi/253163