Erdoğan’ın uyuşturucu ve özelikle kokain ile ilgili dosyaların üstüne gitmesi gerektiğini dile getiren Tantan, “Bilhassa bu kokain ile ilgili dosyaların araştırılması gerekiyor" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, HalkTV’de Gökmen Karadağ’ın sunduğu Dobra Dobra programında ağız dalaşı yaratacak açıklamalarda bulundu.

Özellikle bakanlığı döneminde yeraltı suç örgütleriyle çaba eden Tantan, kabahat örgütü lideri Sedat Peker’in gündemdeki son açıklamalarının arkasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Tantan, Erdoğan’ın etrafındaki bir yapıyı dikkat çekici ederek, bu yapının Erdoğan’a sağlıklı veri aktarmasını engellediğini dile getirdi.

"MAFYAMSI TİPLER İKİ DAKİKADA TASFİYE EDİLEBİLİR"

Erdoğan’ın uyuşturucu ve özelikle kokain ile ilgili dosyaların üstüne gitmesi gerektiğini dile getiren Tantan, “Özellikle bu kokain ile ilgili dosyaların araştırılması gerekiyor. Halkı tehdit eden o mafyamsı tipler var ya onlar çok basit şeyler iki dakikada tasfiye edilebilir" dedi.

Tantan devamında da “Tayyip Bey şunu bilsin ama derin devlet diye bir şey yok. Polisin, MİT’in, savcılıkların içerisinde namuslu vatanperver millet var. Onları süratle hizmete sokarsa tüm bu toplumu rahatsız eden, ülkeyi milletlerarası alanda itibarsızlaştıran sistemi ortadan çökertebilir, yapabilir bunları. Fakat yapması için de seri bir şekilde emniyet mimarlığı yapı edecek” ifadelerini kullanması uyarı çekti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Tantan-Erdogan-uyusturucunun-uzerine-gitmeli/250179