TDP lideri Sarıgül, partisinin Ordu İl Başkanlığı 1’inci olağan kongresinde tavır yaptığı sırada rahatsızlandı. Konuşmasını yarıda kesen, odasında kısa süreli baygınlık geçiren Sarıgül’e sağlık durumu görevlileri müdahale etti.

Türkiye Başkalaşım Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ordu İl Başkanlığı’nın 1’inci herzamanki kongresine bulunma üzere bugün havayoluyla Ordu’ya geldi.

Ordu-Giresun Havaalanı’nda karayoluyla kongrenin düzenlendiği otele geçen Mustafa Sarıgül, burada partiler kadar karşılandı. Kongre salonunda partililere hitap eden Sarıgül, konuşması esnasında rahatsızlandı.

Kürsüden ayrılıp kendisi için ayrılan dinlenme odasına geçen Sarıgül, burada kısa süreli baygınlık geçirdi. Sarıgül’e ilk müdahaleyi partilileri yaptı. Çağırılan 112 Ivedi Servis ekipleri, Sarıgül’e müdahale etti. Odasında dinlenen Sarıgül, kendisine geldi.

Bir zaman sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Sarıgül, sağlık durumu durumunun iyi olduğunu söyledi. Tansiyonun düştüğünü belirten Sarıgül, “Bugün Ordu il kongremizi büyük bir enerjiyle büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Lüzum sabah 5'te kalkmamız, sonradan 7 kilometre koşmamız, sonradan da pozitif kahvaltı yapmadan uçağa binip buraya gelmemiz, tabii bir kent turu atmamız, bulunduğumuz salondaki yurttaşlarımızın da sağ olsun yoğun ilgisi, bu sıcak hava olunca da birazcık bir tansiyon düşüklüğü oldu. Gözlerim bir an karardı fakat Allah'ıma hamdolsun tüm dostlarım da büyük desteğiyle şimdi gayet iyi ve gayet formdayım” dedi.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/TDP-lideri-Mustafa-Sarigul-yine-fenalasti/253083