Tekirdağ Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Özgül İçöz'ün akrabaları ve yakınları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa İlçe Mezarlığı gasilhanesinden cenazeyi aldıktan sonra cenaze töreninin düzenleneceği Uzunköprüye götürdüler. Yakınları İçöz'ün yüzünü son kez görmek istedikten sonra olaylar arka arkaya geldi.İlk olarak tabutu açan aile, başka bir cenazeyle karşılaştılar. Olay üzerine hemen  belediye yetkililerini haber verildi.
Yapılan araştırmalar sonucunda, cenazenin, hastanede aynı gün vefat eden Fehmi Parapan ile karışmış olduğunu öğrendiler.
Karışan cenalerden sonra Parapan'ın ailesine teslim edilen Özgül İçöz'ün cenazesinin ise Malkara'nın Izgar Mahallesinde defnedildiği tespit edildi. İçöz'ün cenazesi, mezar açılarak çıkartıldı. Cenazeler tekrar ailelere teslim edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada, 'Olayı öğrenir öğrenmez üzerine hassasiyetle gittik. Ben olaydan sonra bir soruşturma başlattım ve sorumlular hakkında bana rapor gelecek. Büyük bir ihtimalle görevliyi açığa alacağız veya ihmal nedeniyle işten çıkaracağız." dedi.

Aileler şimdilik şikayetçi olmadı.