İzmir Kemalpaşa'da 2010 yılında işlenen cinayete karıştıkları öne sürülerek gözaltına alının 4 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katilleri bulunamayan cinayetleri çözmek için ekip oluşturan ilçe Jandarma ekipleri, 20 Aralık 2010 günü Kuştepe bölgesinde silahla öldürüldükten sonra yakılan Ömer Şahin'in cinayet zanlılarını bulmak için çalışma başlattı.

Ekibin bir ay süren çalışmaları sonucunda biri kadın 4 kişinin cinayetle bağlantısı olduğunu tespit etti. Şüphelilerden Y.K'nın olay günü gömleğinin kanlı olarak görüldüğünü belirleyen ekipler, söz konusu tarihte olay yeri  yakınlarında bulunduğunu da tespit etti. Telefon kayıtlarının incelenmesinin  ardından Y.K. ile N.K, T.K. ve A.A. gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.K. ve A.A.  tutuklanırken N.K. ile T.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kemalpaşa ilçesi Kuşluk mevkisinde 20 Aralık 2010 günü yanmış bir  erkek cesedi bulunmuş, yapılan otopsisinde silahla vurulduktan sonra öldürülen  kişinin Ömer Şahin olduğu belirlenmişti.