TEM Otoyolu Kocaeli geçitinde meydana gelen kazada karşı şeride geçen tır yan devrildi. Kazada tır sürücüsü yanarak can verdi. Gerçekleşen kazada 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında TEM Otoyolu Kocaeli Kartepe geçitinde oldu. Elimize gelen bilgilere göre, Ankara istikametinde yol alan Dursun Erdoğan'ın kullandığı 14 FJ 814 plakalı bir tır, bir anda sol şeritteki bariyerlere çarptı ve ters yöne doğru, yani İstanbul istikametine devrildi. Bu sırada İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 M 1064 plakalı bir otomobil, devrilen tır’ın altında kalmamak için aniden direksiyon kırdı ve yoldan çıktı. Yoldan çıkan araç çimlerin üzerine doğru uçtu. Adı henüz öğrenilemeyen sürücüsü yaralanırken, devrilen tır da otoyolda seyir halinde olan Nazım Keskin idaresindeki 54 KH 343 plakalı hafif ticari araca çarparak sürüklendi ve alev almaya başladı.

TIR ŞOFÖRÜ YANARAK CAN VERDİ

Kazayı gören diğer sürücülerin telefonlarına sarılması üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil ekibi geldi. Tır sürücüsü Dursun Erdoğan yanarak can