Tokyo Olimpiyatları organizasyon komitesi bugüne değin görünmeyen tedbirler aldı.

Olimpiyat köyünde sporcuların kaldığı odalara konan yataklar, iki birey benzer anda oturduğu zaman çökecek şekilde yapıldı. Böylelikle sporcuların birbirlerine yakınlaşarak, Covid-19 bulaştırma tehlikesinin minimum düzeye indirilmesi hedefleniyor.

Hürriyet'ten Ertuğrul Güneş'şn haberine göre adi koşullar aşağıda geçen sene düzenlenmesi planlanan ancak pandemi nedeniyle 2021’e ertelenen Tokyo Olimpiyatları için en büyük çekince yeniden Covid-19... Virüsün bulaşmasını engellemek için az daha her türlü yolu deneyen organizasyon komitesi hiçbir detayı atlamıyor! İşte onlardan bazıları...

Yatak üzerinde kalite denetleme yaptı!

Organizasyon esnasında sporcuların Olimpiyat Köyü’nde seks yapmasını engellemek için yataklar kartondan yapıldı ve iki kişi yatağa çıktığı zaman çökecek şekilde tasarlandı. aynı zamanda Büyük Britanyalı cimnastikçi Rhys Mcclenaghan, yatağın üzerine çıktı ve karton yatakların seksi engelleyemeyeceğini göstermeye çalıştı! 2008 Pekin’de altın madalya kazanan ABD’li ünlü bayan kaleci Hope Solo, “Sporcular olimpiyat köyünün her yerinde seks yapıyordu” ifadelerini kullanmıştı.

Madalyaları kendileri takacak

Finalde ilk 3’e giren sporculara tören esnasında madalyaları, önceki oyunlardaki gibi görevlilerce boyunlarına takılarak verilmeyecek. Bir kutu içinde takdim edilecek madalyaları sporcular, kendiler boyunlarına takacak. Madalya kutularını hazırlayan görevlilerin ise dezenfekte edilmiş maske ve eldiven takması zorunlu olacak. Sporcular da törende gerekli maske takacak.

Görevliler aralarında 2 metre mesafe

Organizasyondaki görevliler, egzersiz alanları dahil almak üzere sporcularla 2 metrelik mesafede kalacak. Bu kişiler keza huysuz belirtilmedikçe yemeklerini tek başlarına veya diğerlerinden 2 metre uzak gıda.

Müsabakalarda yer alacak sporcular ve yakınlarındaki herkes jurnal olarak Covid-19 testi yaptıracak.

Ayrıca Olimpiyat ve Paralimpik Köyü’ne ya da bir organizasyon alanına her girildiğinden kişinin ateşi denetleme edilecek. Semptomları olanların girişine müsade verilmeyecek. Covid-19 önlemleri dahilinde oyunlara ülke dışından herhangi bir seyirci alınmayacak.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Tokyo-Olimpiyatlari-icin-ozel-yapildi-Seksi-onleyen-yatak/253119