AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, kendisini ölü yer alan bir kadınla ilişkilendiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i yalanladı.

Elazığ’da Kanal 23’te sunuculuk yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Kazakistanlı Yeldana Kaharman, 28 Mart 2019’da kendi evinde ölü bulunmuştu.

Peker, geçen günkü videosunda, Kaharman’ın ölü bulunmadan önce Jandarma’ya gitgide artarak Ağar’ın kendisine tecavüz ettiğini söylediğini iddia etmişti. Jandarma bunu yalanlamıştı.  Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 'Yeldana Kahraman' açıklaması

Facebook hesabından yazılı açıklama yayınlayan AKP’li Tolga Ağar, ‘S.P.’ diye bahsettiği Peker’in ‘şahsına karşın iftiralarını kuvvetle reddettiğini’ belirterek Peker’in ‘hangi karanlık hesaplar için haysiyet ve haysiyet suikastına giriştiğinin açığa çıkması namına’ hukuki işlemleri başlatacağını aktardı. Sedat Peker’den 'jandarma' açıklaması: Buna itimat etmek safdillik olur

Ağar şunları kaydetti: “Şaibe yaparak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki işlem tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzak yakından ilgisi bulunmamaktadır. Buradaki cin gibilik, siyasi husumet içerisinde olunan çevrelerin iftirasına takviye vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamelesi yapanların, hedef siyasette malzeme olarak yararlanma olunca, konu ile ilgili hiçbir araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üstüne atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum.

Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını yardım yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye’de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir. ‘Tezyif müzeyyifin kadri ile mütenasiptir’ yani ‘Hakaret, hakaret edenin gücü ve kişiliği ile orantılıdır.’ Kamuoyuna saygılarımla sunarım.”

NE OLMUŞTU?

Kabahat Örgütü lideri Sedat Peker, kendisine karşın operasyonlar sonrası çektiği videoda "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" diyerek yeni videolar çekeceğini belirtmişti.

"Mehmet Ağar ve Pelikancıların reel yüzü" başlığıyla yayınladığı ikinci videoda Peker, "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" diye konuştu. 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Tolga-Agar-dan-Sedat-Peker-in-Yeldana-Kaharman-la-ilgili-iddialarina-cevap/250088