Toptan fiyatına en ekonomik fiyatlardan pırlanta kolye ve tektaş satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Emel Pırlanta sayesinde cebinizden çok para çıkmasına gerek kalmadan da lüks harcama yapabilirsiniz. Mücevher ihracatında 3. Sırada olan marka, kalitesi ile ön plana çıkıyor. Emel mücevherat 1989’dan günümüze kadar aktif olarak faaliyet göstermektedir. Kampanyaları, ekonomik fiyatları, zengin ve özgün modelleri ile pırlanta alışverişi yapmak isteyen kişilerin aklına ilk olarak Emel Pırlanta geliyor. Belçika’dan temin edilen yüksek kaliteli pırlantalar mükemmel tasarımlar ile buluşuyor ve sizlere sunuluyor. Pırlantaların hepsinde Belçika menşeili olan HRD Antwerp sertifikası bulunuyor. Bu sertifika bütün dünyada kabul görmeyi başarmıştır. Bu pırlantalara dilerseniz fiziksel mağazalardan dilerseniz de online internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

İndirimli Kolyelerin Adresi Emel Pırlanta
Artık tektaş pırlanta kolye satın almak için servet harcamanız gerekmiyor. Ekonomik bir bedel karşılığında en güzel modellere sahip olabilirsiniz. Emel Pırlanta muhteşem kampanyaları ile ilk ürün satın alımlarında yüzde 60 ve ikinci ürüne tam yüzde 70 indirim yapmaktadır. Bu indirimlerden online alışveriş sırasında faydalanabilirsiniz. İndirim kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Taksit avantajı ile de pırlanta satın alabilirsiniz. Ürünleri 8 taksite kadar bölerek rahat bir şekilde ödeyebilirsiniz. https://www.emelpirlanta.com/ adresinden satın alacağınız pırlantaların hepsi uluslararası sertifikaya sahiptir. Bizleri Instagram’dan takip ederek harika modellerimize göz atabilirsiniz!
Avantajlarla Dolu Pırlanta Alışverişine Merhaba Deyin
En havalı, en kaliteli ve en uygun fiyattan tektaş yüzük almak isteyenler buraya! Avantajlarla dolu Emel Pırlanta dünyasına bayılacaksınız. Satın aldığınız ürünü beğenmediniz mi? Ücretsiz iade seçeneğinden faydalanabileceksiniz. Ürünü aldığınız anda ücretsiz bakım garantisi verilir. Ayrıca ürün özel hediye paketi ile birlikte gelir. İnternetten alışveriş yaptığınız zaman ürün elinize ücretsiz kargo ile ulaşır. Alışveriş sırasında güvenliğiniz konusunda endişe etmeniz de gerekmez. Çünkü internet sitesinde 3D secure özelliği bulunmaktadır. Ürünün sertifikası da Emel Pırlanta tarafından tarafınıza teslim edilmektedir.