Bodrum'da deniz suyu sıcaklığının 19 hava sıcaklığının ise 29 dereceye yükselmesi sebebiyle ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler kent merkezindeki ve Bitez ile Ortakent-Yahşi plajlarında deniz ve güneşin tadını çıkarmaya şimiden başladılar. Bol bol denize giren ve güneşlenen turistler güzel havayı bahane edip saatlerce denizin tadını çıkardılar.

Bodrum'un dünyaca ünlü Paşatarlası Plajı'na denize girmek için gelen yabancı bir kadın turist ise bazı vatandaşlarımız tarafından zor anlar yaşadı. Havlusunu serip güneşlenen kadın turistin etrafını çeviren çok sayıda erkek 'turist kaçıran', kadını göz hapsine almakla yetinmediler, cep telefonları ile fotoğraflarını da çektiler!
Yabancı kadın turist rahatsız edici bakışlardan kurtulmak için denize girdi ancak arkasından gelen 'turist kaçıran'lar üzerine denizde de rahat edemeyince vazgeçip geri döndü.

Olayı görenler, Bodrum'un dünyaca ünlü plajında sezon başındaki bu manzaranın turistik ilçeye yakışmadığını söyledi. Bu tür olaylar ülkemizin adını lekelemekle kalmıyori bir miktar turistinde buralara gelmesine engel oluyor. Bu olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin alınması doğru olarak görünüyor.