Tütü Etek Modelleri 

Kız çocuklarının büyük bir hayranlıkla giydiği tütü etek modelleri pek ok katmandan oluşan tüller ile tasarlanıyor. Özellikle düğünlerde veya doğum günü partilerinde tercih edilen bu etek modelleri her yaşta çocuk için rahat kullanım imkanı sunuyor. Bir diğer adı tutu skirt olan bu ürünler diz altı diz hizası ve diz üstü olacak şekilde üretiliyor.

Tek renkten oluşabileceği gibi farklı renklerin bir araya gelmesi ile tasarlanan tütü etek modelleri farklı pek çok firma tarafından üretiliyor. Tütü etekler kombin edilirken uygun renk ve desenlere sahip tişörtlerin seçilmesi görünüm açısından önemlidir.

Tütü Etek Fiyatları

Tütü etek fiyatları genel olarak birbirine yakın olsa da farklılıklar söz konusu olabilmektedir. Yaş tütü etek fiyatlarını etkileyen en belirgin unsur olarak ön plana çıkmaktadır. Çocuklar için tasarlanan tütü etekler her bütçeye hitap edecek şekilde fiyatlandırmaya tabii tutulmaktadır. Ürün kalitesi de fiyatlara yansıyan bir başka unsurdur.

Sizler de farklı modellere sahip çocuklar için tasarlanan tütü etek modellerine https://www.breeze.com.tr/Kiz-Cocuk/Etek sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.