Suların bir türlü durulmadığı Uçankuş TV'ye kayyum ataması yapıldı. öte taraftan kanalın sahibi magazin gazetecisi Can Tanrıyar'ın da hisslerine önlem kondu.

Çalışanlarına aylardır maaş vermeyen, maaşını isteyen 80 basın emekçisini de tazminatsız olarak işten çıkaran Can Tanrıyar'a adalet 'Dur' dedi.

Geçtiğimiz ay, alacaklarını elde etmek için kanala giden çalışanlar ile Can Tanrıyar aralarında tartışma çıkmış, çıkan kavgaya Tanrıyar’ın oğlu Anılcan Tanrıyar da dahil olunca olaylar büyümüştü.

Uçankuş TV’ye gelen çalışanlarla ağız dalaşına girip hakaretler yağdıran Can Tanrıyar, çalışanlar tarafından darp edilip hastanelik olmuştu.  Uçankuş’ta alacak kavgası! Can Tanrıyar hastanelik oldu!

ORTAĞI MAHKEMENİN YOLUNU TUTTU 

Bu gelişmelerin arkasında Tanrıyar'ın kanaldaki ortağı iş insanı H.E. mahkemeye kullanım yaptı.

Yapılan başvuruda, Tanrıyar'ın illegal işlemler yaptığı, ticari defterlere ulaşılamadığı ve delillerin değil edilmesi tehlikesi olduğu iddia edildi.

HİSSELERE TEDBİR KONDU

Tanrıyar'ın ortağının iddialarının peşinde harekete geçen İstanbul 15. Asliye Ticaret Mahkemesi, Can Tanrıyar ile Ali Tanrıyar'ın Uçankuş'taki hisselerine ihtiyati önlem koydu. Bu Vesile Ile, hisselerin başkalarına satış ya da devrinin önünü kesti.

KAYYUM ATAMASI

öte taraftan mahkeme Uçankuş TV'ye kayyum görevlendirmesi de yaptı.

Mahkemenin aldığı karara göre; göreve başlayacak olan kayyum, göreve başladıktan sonradan her 4 ayda bir detaylı bir rapor düzenleyerek şirketin finansal durumunu ve müşterek yapısı hakkındaki bilgileri duruşma heyetine iletecek.  Meşhur iş insanı davacı oldu! Can Tanrıyar'a yargıdan kötü haber

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Ucankus-a-kayyum-atandi-Can-Tanriyar-in-hisselerine-tedbir-konuldu/250112