Bravo Airways Ukrayna'dan Dalaman'a ilk seferini gerçekleştirdi. Dolu olarak gelen uçaktan inen yolculara özel karşılama programı düzenlendi. YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmenin sürdüğüne işaret ederek, “40 milyonun üzerinde nüfusa sahip Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmeler Türkiye ve bölge turizmi açısından çok önemli. Ukrayna’nın farklı kentlerinden Dalaman’a yapılan sefer sayısı bu uçakla birlikte 19’a yükseldi. Bölgemizi Ukrayna’da partnerlerimizle birlikte tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.

Ukrayna’dan Dalaman’a haftada 5 gün sefer koyan Lemar Tour ve Partneri TPG’ye ve diğer tur operatörlerineteşekkür eden Genel Müdür Güvenç, “Ukrayna’daki tanıtım faaliyetlerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın destek ve işbirliği ile sürüyor” diye konuştu.

Lemar Tour Ege Bölge Müdürü Semih Mod ise şunları söyledi:“Bugünkü karşılama için öncelikle YDA ekibine ve başta Sayın Genel Müdürü Hamdi Bey’e çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır bölgemizle ilgili Ukrayna’da çalışmalar yapıyoruz. Özellikle Rusya ile aramızda yaşanan malum olaydan sonra ciddi bir Ukrayna atağımız oldu. Şu anda Harkov'la birlikte aşağı yukarı gelecek bir uçağımız daha var. Ukrayna’nın farklı kentlerinden haftada 5 uçağa çıkıyoruz. Kiev’den 3, Kharkov ve Odesa’dan birer uçak Dalaman’a uçacak” dedi.

YDA Dalaman havalimanında törenle karşılanan Ukraynalı turistler ve Türkiye’yi ve Dalaman bölgesini çok sevdiklerini anlatarak, “Özellikle Marmaris ve Fethiye’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile mutfağı insanı kendisine hayran bırakıyor. Dalaman bölgesinde tatil yapmak çok güzel. Tüm tanıdıklarımıza bölgede tatil yapmalarını önereceğiz” dediler.