Fransız moda markası Cacharel, özgün eğitimi ile bilinen Fransız Lisesi Sainte Pulchérie’nin 170. yılını kutladığı, eğitime de destek amaçlı balonun ana sponsorluğunu üstlendi.

Cacharel’in ana sponsorluğunda 21 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen kuruluş yıldönümü balosunda iki Fransız ekolü, modayı ve toplumu destekleyen projelerini yaklaşık 500 davetlinin katılımı eşliğinde gerçekleştirdi. Okulun mezunlarının, öğretmenlerinin, iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı gece 50’ler balo konseptinde gerçekleşti. Gecede Ceyda Düvenci ve Serkan Altunorak’la çekilen bağış filminin ilk gösterimi yapıldı. Ayrıca oda müziği dinletisi, Boğaziçi Caz Korosu’nun performansı, bağış müzayedesi ve gece boyu süren keyifli dans müzikleri eşliğinde davetlilere Fransız Sarayı’nda unutulmaz anlar yaşatıldı. Cacharel, okul mezunlarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın gözü ve İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu ürünleri ile bir araya getirdiği fotoğraflarını da gecede ilk kez sergiledi.

Balo sırasında bağış kampanyasını desteklemek amacı ile gerçekleştirilen müzayadede Cacharel’in 2000’li yılların başında hazırlanan koleksiyonlarındaki bir desenden ilham alınarak geceye özel tasarlanan ve Paris’den gelen “The New Vintage” adlı elbisesi ve özel bir smokini de açık arttırma ile yeni sahiplerini buldu.

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel ile tasarım ve modaya verdiği, özgün sistemi ile bilinen Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen bağış balosu yılın en iyi sosyal sorumluluk projelerinden biri olmaya da aday.

Cacharel Hakkında

Cacharel, hayatın her saniyesinden keyif alan erkeğin kusursuz bir görüntü yerine kendi stili ile bütünleştiği bir tarz yakalamasını sağlıyor. 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 17 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilen marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir giyim stili sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 35 olmak üzere toplam 56 mağazaya sahip olan Cacharel zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.