ABD’de Jeffrey Epstein’dan sonra bu kere de yakın dostu iş insanı Leon Black tecavüz skandalıyla aleyhinde karşıya.

Eski model Guzel Ganieva, sadist ve şiddet yanlısı olarak tanımladığı Black'in kendisine tecavüz ettiğini itiraf ederken, Black'in kendisini mahremiyet anlaşmasına zorladığını da açıkladı. Hakkında dava açılan Black' i şiddet günler bekliyor.

Jeffrey Epstein, 10 Ağustos 2019'da kaldığı tek şahsiyet hücrede kendisini asarak yaşamına son verdi. Ölümünün ardında bir fazla kesin olmama bıraktı. Donald Trump ile arkadaşlığı ona bulduğu kadınlar, yaşadığı skandalın diğer bir perdesiydi. Amerika son günlerde Epstein'ın yakın arkadaşlarından bir meslek insanı ilgili yeni bir seks skandalıyla çalkalanıyor.

“SADİST VE ŞİDDET YANLISI” OLARAK TANIMLADI

Odatv’de bulunan habere kadar, eski bir modelin anlattıklarına tarafından, Epstein'ın fazla eski arkadaşı olan meslek insanı Leon Black'in tecavüz skandalı ortaya çıktı. Eski model yaptığı açıklamada iş insanı Black'in kendisine tecavüz ettiğini itiraf ederken, Black'in kendisini mahremiyet anlaşmasına zorladığını da söyledi. Bundan Başka Leon Black'i sadist ve zor yanlısı olarak anlattı.

Tecavüz suçlusu Epstein'ın yakın dostu olan Leon Black New York'un manâlı yatırım firmalarından Apollo Global Management'in CEO'su. Black, New York'un en kuvvetli adamlarından biri olarak biliniyor.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLARLA ORTAYA ÇIKTI

Black, eski model Guzel Ganieva'nin iddialarının ardından geçtiğimiz Mart ayında istifasını vermek zorunda kalmıştı.

Skandal geçtiğimiz ocak ayında eski manken Ganieva'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Eski mankenin anlattıklarına göre Ganieva, Leon Black ile 2008 yılında tanışmış. Genç mankenin kariyer planlarını dinleyen Black kendisine asistan olabileceğini söyledikten sonradan cinsel tacizlerini de arttırmış. Şiddete maruz kaldığını anlatan Ganieva uzun yıllar direndiğini lakin tehditlerden korktuğu için cinsel ilişkiye zorlandığını ve buna karşısında koyamadığını itiraf etti.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALAMIŞ

Yıllar her tarafında süren taciz ve tecavüz, mankenin anlattığına göre, 2015 yılında tehditler sebebiyle, mahremiyet sözleşmesi imzalamış.

İşadamı Black ise istifasının arkasında mankenin iddialarını reddederken ortak rıza ile ilişki kurduklarını ve mankenin kendisine şantaj yaptığını söylüyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Unlu-milyardere-tecavuz-suclamasi/253191