25 yaşındaki Ramazan Harmacı, yaklaşık olarak 5 yıldır uyuşturucu bağımlısı olarak yaşıyordu. 

Ailesine zor günler yaşatan genç, geçtiğimiz gün babasından 10 lira istedi. 10 lirayı vermeyen babası 49 yaşındaki Adem Harmancı'yı 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olay, Konya'nın Karatay İlçesi Fetih Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında yaşandı. 

Metal parça satarak parasını kazanan baba Adem Harmancı'nın yanında çalışan Ramazan Harmancı, dün sabah babasıyla birlikte babaannesinin evini boyayıp eve döndü. Daha sonra da iddiaya göre uyuşturucu alabilmek için babasından 10 lira istedi. Oğluna parayı ilk başta vermek isteyen Harmancı, eşi Leyla Harmancı'nın itirazı üzerine bu isteğini reddetti. Parayı alamayınca çılgına dönen Ramazan Harmancı, mutfaktan aldığı bıçakla babasına saldırmak istedi. Bunu fark eden anne Leyla Harmancı, oğlunun elinden bıçağı alarak engelledi.

Daha sonra annesinin boşluğundan yararlanan Ramazan Harmancı, tekrardan mutfağa giderek eline geçirdiği bıçakla salonda televizyon izleyen babası Adem Harmancı'nın yanına yaklaşarak bir anda bıçağı babasına saplamaya başladı.

Acı içerisinde yerinden fırlayan baba Adem Harmancı, evden kaçmak istedi. Babasının arkasından koşan Ramazan Harmancı apartmanın koridorundan aşağıya inene kadar babasını vücudunun çeşitli yerlerinden 4 kez daha bıçakladı. Ağır yaralanan Adem Harmancı, çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Bu sırada anne Harmancı evlerinin önünde sinir krizine girdi. 

"NE PİŞMANIM NE DEĞİLİM"
Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Ramazan Harmancı ifadesinde şunları söyledi,

"Babamın yanında çalışıyorum. Harçlığımı alınca hemen gidip uyuşturucu alıyordum. 3 haftadır çalışmıyordum. Babam bana günlük harçlık 10 lira verirdi. Dün 20 lira verdi o paraya gidip uyuşturucu aldım. Bu sabah babaannemin evini boyadık. Eve döndüğümde krize girecek gibi oldum. Babamdan uyuşturucu almak için 10 lira istedim. Babam ilk başta verecekti, ama annem karşı çıktı. Sinirlendim mutfağa gidip bıçağı aldım. Annem beni görünce kavga ettik, bıçağı elimden aldı. Bir süre sonra mutfağa tekrar gidip bıçak aldım. Babam salonda televizyon seyrediyordu. Yaklaşarak elimdeki bıçağı karnına sapladım. Bağırarak elimden kaçınca arkasından koştum. Apartmanın koridoruna çıkınca orada sendeledi tekrar sapladım. Babamı öldürdüğüm için ne pişmanım ne de değilim."