Küçükçekmece'de yaşayan Tuğçe Sayın, annesini bıçakla öldürdü, arkasından kafasını satırla kesip tencereye koydu. Sayın'ın, annesi Sevilay Palabıyık'ın sol bacaklarındaki etleri de sıyırıp bir kovaya koyduğu öğrenildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yer alan bir sitede ağız dalaşı ihbarı bölge polis olay yerine gittiğinde Medine Çakatay, polislere komşusu Sevilay Palabıyık'a ulaşamadığını ifade etti.

'Kafasını kulak vermek için dışarı çıktı' dedi

Bunun üstüne polisler daireye çıkarak kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe Sayın'a polisler, annesini sordu. Sayın ise annesinin evde olmadığını söyleyerek, “Erkenden 'kafamı dinleyeceğim' diyerek dışarı çıktı. Halen de gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Polislerin eve girmesine de izin vermeyen Tuğçe Sayın, kısa bir vakit sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti. 

'Kendisi banyoda'

Tuğçe Sayın, “Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda" dedi. Durum yerine giren polis ekipleri Sevilay Palabıyık'ın sırtüstü yattığını ve kafasının olmadığını gördü.

Bunun üzerine Tuğçe Sayın polislere, "Annemin kafası da mutfakta tencerenin içinde" dedi. İnceleme yapan polis, Sevilay Palabıyık'ın sol bacağındaki etlerinin de satırla kemiklere kadar çıkarılıp bir kovaya koyulduğunu gördü. 

Gözaltına alındı

Yaklaşık 4 yıl öncesine değin acele tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Tuğçe Sayın, Küçükçekmece İlçe Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kadar gözaltına alındı. Sayın'ın şizofren tanısı sebebiyle çare gördüğü öğrenildi. Sayın'ın annesinden evi kendi üzerine yapmasını istediği ve böylece de tartıştıkları kaydedildi.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Vahset-Tugce-Sayin-annesinin-kafasini-kesip-tencereye-koydu/250847