Vinil Eldiven Nedir?

Vinil eldivenler, petrol bazlı bir film olan PVC'den yapılmıştır. Vinil tek kullanımlık eldivenlerin birincil yararı, üretimlerinin ucuz olmasıdır. Bununla birlikte, lateks ve nitrilden daha az dayanıklıdırlar ve kimyasal veya biyomedikal maruziyete karşı sınırlı koruma sağlarlar. Vinil eldivenler gerildiğinde veya esnetildiğinde, tek tek moleküller ayrılır ve koruyucu bariyerin bütünlüğü tehlikeye girer.  Düşük maliyetleri ve düşük koruma seviyeleri nedeniyle vinil eldivenler, tehlikeli olmayan ve düşük enfeksiyonlu ortamlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Beybi eldiven markalı, pudrasız vinil eldivenler muayene eldivenleri olup small, orta ve large beden; beyaz renkli vinil eldivenlerdir ve tek kullanımlıktırlar. İki elle uyumlu olan Beybi vinil eldivenler, steril değildir ve lateks içermemektedir. Beybi vinil eldivenler pudrasız olduklarından dolayı alerjik reaksiyon risklerini en aza indirir. Bunun yanı sıra yumuşak ve elastik yapısı sayesinde el ile mükemmel bir uyum içerisindedir. Beybi’nin pudrasız vinil eldivenleri 100’lük kutularda satılmaktadır. Bu eldivenler özellikle kuaförler, dövmeciler ve kuyumcular için oldukça ideal ürünlerdir.

Vinil eldivenlerin, kimya ve genel görünüm söz konusu olduğunda lateks eldivenlere benzer. Ancak, doğal lateks yerine vinil eldivenler, hava ve su geçirmez bariyerler oluşturan kauçuk benzeri malzeme için sentetik bileşikler kullanır. Bu onları hassas cildi temizleyiciler, çözücüler ve asitler dahil her türlü kimyasaldan korumak için harika kılar. Beybi’nin sitesini ziyaret ederek iş yeriniz için en uygun eldivenleri anında sipariş edebilirsiniz.