Yalova Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olan 23 kilo 600 gram eroin ele geçirildi. Yalova ve Antalya’da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınarak adliyeye çıkartıldı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Yalova Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu şebekesinin Van ilinden Yalova’ya eroin getirerek buradan Türkiye’nin çeşitli illerine sevkiyat yapacağı belirlendi. Savcılıktan alınan izin ile 4 aylık takip sonucu polis, Yalova ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuştucu eğitimi alan köpeklerinde kullanıldığı operasyonda araçların benzin deposu ile far kısmına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olan toplam 23 kilo 600 gram eroin ele geçirildi. 

Operasyon sonucu gözaltına alınan B.Ç (49), S.T (27), K.T (54), S.A (41), T.A (26) ve H.Y (54) emniyetteki ifadelerinin ardından 'Uyuştucuru ticareti yapmak' suçundan bugün adliyeye çıkartıldı.