KONYA'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 43 yaşındaki Fadimana Yaylacı, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında, "Allahım ölüm öyle kolay mıydı? Sen affet Allah'ım. Hamd olsun sana. Ben namazımı kıldım. Bu neden böyle oldu. Günahım neydi Allah'ım" diyerek gözyaşı döktü.

Kaza, saat 21.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sedirler ile Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Sedirler caddesinden Adana Çevreyolu istikatemine seyir halende olan 21 yaşındaki Emre Coşkun idaresindeki 42 CRA 88 plakalı otomobil, 45 yaşındaki Ali Aygün idaresindeki 42 EZ 613 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Ali Aygün'ün kullandığı otomobil kaldırım üzerinde güçlükle durabildi. Emre Coşkun kazayı yara almadan atlatırken, diğer otomobilde bulunan sürücü Ali Aygün ile araçta bulunan Aysel Aygün (42), Yusuf Yaylacı (45), Fadimana Yaylacı (43) ve Rümeysa Yaylacı (14) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alındı. Yerde yatarak sağlık ekibini bekleyen Fadimana Yaylacı, sedyeye alındığı sırada, "Allahım ölüm öyle kolay mıydı? Sen affet Allah'ım. Hamd olsun sana. Ben namazımı kıldım. Bu neden böyle oldu. Günahım neydi Allah'ım. Yarabbim bunada şükür" demesi dikkat çekti. Kızının elini de biran olsun bırakmayan Yaylacı, ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Soruşturma sürüyor.