İzmir Torbalı'da, trafikte yol verme meselesinden dolayı çıkan kavgada, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, tek başına sekiz kişiyi hastaneye gönderdi.

Elimize gelen bilgilere göre, olay, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, aracını sağ şeride çekerek alışveriş poşetlerini bagaja koymak için durdu. O esnada bir başka araç Turgay’ın yanına yaklaştı ve araçtan beş kişi indi. Kick boks şampiyonu, alkollü olduğu öne sürülen beş kişiyi yere serdi. Bu sırada arkadan üç kişi daha Turgay’a arkadan saldırdı. Turgay, bu gelen kişileri de tek yumrukla yere serdi. Sert kayaya çarpan 8 kişi, hastaneye kaldırıldı. Kavga sonrasında Cesur Turgay, burnunda hafif bir şekilde darbe aldı.

DÜNYA ŞAMPİYONU DAHA ÖNCE DE DOLANDIRICILARI YERE SERMİŞTİ

4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, daha önce kendisini arayan dolandırıcılarla bir buluşma ayarlamış ve hepsini hastanelik etmişti. Bunun üzerine mağdur olan onlarca vatandaşta Turgay’ı aramış ve teşekkür etmişti.