Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan evleniyor. Erdoğan'ın düğünü için büyük bir düğün trafiği yaşanıyor.

Sümeyye Erdoğan’ın düğününe katılmak üzere yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli uçaklarla Atatürk Havalimanı’na geldi.

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı köşkünden aldı ve gelin arabası yola çıktı.

GELİN DAMAT ERKENDEN GELDİ

Bu arada düğün konvoyu sabah Tarabya'dan çıkarak nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne geldi.

ARABAYI DAMAT KULLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.



YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar ise geceden trafiğe kapatıldı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Görevli polislere güvenlik uyarıları yapıldı. Bölgede seyreden her aracın plaka kontrolünün yapılması istendi. Bölgede görev yapan tüm polis ekiplerine yaka kartı zorunluğu getirildi. Davetlilerin giriş yapacağı alandaki görevliler özellikle uyarıldı.



DÜĞÜN İÇİN KATAR'DAN GELDİLER

Nikah töreni için Katar'dan misafirler Boeing 747 tipi uçakla geldi. Uçağın yanında Başbakanlık filosuna ait TC-ANA,TC-CBK,TC-DAP ve TC-ATA uçakları da yer aldı.

SEDA SAYAN DÜĞÜN KIYAfETİNİ PAYLAŞTI

Sanatçı Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik de Sümeyye Erdoğan'ın düğünü için hazırlıklarını sosyal medyadan paylaştı.