26 yaşındaki Özbek uyruklu kadın Olesya Kalyujina, Hopa Otogarı'ndan Metro Turizm otobüsüne bindi. 

Oturduğu koltuğun önündeki televizyondan sinyal alamadığı içn muavine danışan Olesya Kalyujina beklemediği bir tepki ile karşı karşıya geldi. 

Talihsiz kadının iddiasına göre, televizyondan sinyal gelmediği için tartışma çıktı ve E.Y. adlı muavin Olesya Kalyujina’yı tekme ve tokat atarak dövdü. Olesya Kalyujina’nın şikayeti üzerine muavin hakkında soruşturma başlatıldı.

Hem hakaret etti hem dövdü
Metro Turizm muavini E.Y.'den şikayetçi olan kadın hem hakarete maruz kaldığını hem de darp edildiğini ifade etti. 

Olesya Kalyujina, "Otobüs koltuğundaki televizyonda sinyal olmadığını görünce muavine durumu söyledim. O da bana ’Zaten üç kuruş para alıyorum. Bir de seninle uğraşamam’ diyerek tepki gösterdi."

"Ben de muavinin ismini ve soyadını söylemesini istedim. Daha sonra bağırarak ismini ve soyadını söyledi ve şoför tarafına gittikten bir süre sonra yeniden yanıma gelerek ismini ve soyadını niye aldığımı sorarak bağırmaya ve vurmaya başladı.

Ağlayarak hamile olduğumu vurmamasını söyledim. Tokat atıp yere düştükten sonra da karnıma tekmeler attı. Otobüsteki diğer yolcular araya girdi. Polisi arayarak yardım istedim. Fındıklı mevkiinde otobüs durduruldu. Polisler tarafından hemen hastaneye gitmem gerektiğini düşük olabileceğini söyledim. Ambulansla hastaneye götürüldüm ve düşük olmadığını öğrendim. Muavinden şikayetçi olduk" dedi.