Zeytinburnu'nda yaşanan klakson münazarasında bir şahıs can verirken, polis vakayla alakalı 3 şahsı nezaretine aldı. Vakanın kuşkulusu Mahsum A.25'ın evinde yapılan aramada vakayla kullanılan silah ve 33 kurşun ele geçirildi.

Zeytinburnu, Seyit Nizam sokağı üzerinde 17 Ocak 2019 tarihinde alana gelen vaka edinilen bilgilere göre şöyle büyüdü:

Babası ölüm ettiği için özel bir sağlık kurumunun önüne gelen Hakkı Güler, iddialara göre arabasından inerken arkadan klakson çalan iki vasıtanın sürücüsüyle münakaşaya başladı. Dost oldukları bilinen iki taşıtta bulunan 3 şahıs inerek, Hakkı Güler'le müzakere etti. Hakkı Güler'in dostlarının da vakaya karışmasıyla müzakere gelişti. Bu sırada klakson çalan arabada bulunan Mahsum A., silahını sürükleyerek Hakkı Güler'in bacağına doğru ateş etti. Baldırından vurulan Hakkı Güler hemen babasının can verdiği sağlık kurumuna kaldırıldı. Kuşkulular vaka yerinden kaçtı. Hakkı Güler 4 gün sonra kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

'ÖLDÜRME EMELİM YOKTU'

Cinayet Ofis Amirliği takımları cinayete ve müzakereye karışan Yusuf A.24, Mahsum A., ve Mert A.25'i nezaretine aldı. Kuşkulular arasında bulunan ve cinayet işlediğini itiraf eden Mahsum A.'nın evinde yapılan aramada vakada kullanılan silah ve 33 kurşun ele geçirildi. Poliste ifade veren Mahsum A. "Sağlık Kurumunun önüne geldiğimizde trafik tıkandı. Ben de klakson çaldım. Sonra karşıma çıkan bireyle münakaşaya başladık. O bireyin dostları olduğunu düşündüğüm şahıslar da münakaşaya katıldı. Müzakere sırasında bir el ateş ettim. Öldürmek emelim yoktu. " dedi. Poliste harekâtları bitirilen Mahsum A., Yusuf A. ve Mert A. adliyeye sevk edildiler. DHA