Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Milletimizin iradesiyle Türkiye’yi yönetme vazifesini üstlendiğimizde ülkemizi dört esas kolon üzerinde yükselteceğimizin sözünü vermiştik. Sadece bu dört alanda yok, savunmadan ulaştırmaya ticaretten dış politika ve enerjiye her alanda milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Eğitim-öğretim bütçesinin 211 milyarı aştığını gösteren Erdoğan, “Önümüzdeki aylarda 20 bin hoca atamasını daha yapacağız. 20 bin hoca atamamızın milletimize ve öğrencilerimize uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

7.5 MİLYON KİŞİ AŞI OLDU

Dünya Sıhhat Örgütü Avrupa Alan Direktörü Dr. Hans Kluge’nin “Covid-19 salgını 2022 yılının başlarında bitecek. En fena devamlılık geride kaldı” açıklamasına değinen Erdoğan, şunları söyledi:

“2022’nin başında inşallah bu salgının sona ereceğini söylüyor. İnşallah dedikleri gibi olur. Buna kadar de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Lakin rehavete kapılamayız. Aşılamayı dünyada en çabuk yapan ülke Türkiye. Dün itibarıyla 7.5 milyonu geçti. Gevşeme değil. Yeni yeni tedbirler alıyoruz.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/erdogan-acikladi-20-bin-ogretmen-atamasi-yapilacak-haberi-529042