Keşanspor, Anafartalarspor ve Geliboluspor'da futbol Aytaç Cinci, uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düştü. Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası/ EDİRNE İGFA- Keşanspor, Anafartalarspor ve Geliboluspor'da futbol oynayan ve uzun süreden beri tedavi görmekte olan ve son 15 günden bu yana da İstanbul'da tedavi görürken hayatını kaybeden Aytaç Cinci, Keşan'ın İzzetiye Mahallesi'nde sevenlerinin gözyaşları ve çok sevdiği Keşanspor forması ile son yolculuğuna uğurlandı.

26 Nisan 2022 Salı günü ilk olarak evinin bahçesine getirilen Cinci'nin cenazesi yakınları ve sevenlerinden helallik alınarak, İzzetiye Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Beyendik Belediye Başkanı ve Aytaç Cinci'nin futbolcu arkadaşı Muhammet Örnek, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan,  Anafartalarspor Başkanı Olgu Karatşoğlu, Keşan İdmanyurdu Kulübü ve DSP Keşan Başkanı Taner Karatepe, Gelibolusporlu eski yönetici Yusuf Taşkan ile Aytaç Cinci'nin Geliboluspor da birlikte oynadığı abzı futbolcu arkadaşları, Keşan spor camiası ve Cinci'nin takım arkadaşları ile binlerce kişi katıldı.

Cenaze töreninin ardından Aytaç Cinci'nin cenazesi İzzetiye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Keşanspor'un eski başkanlarından veya bugünkü başkanının cenazede olmaması dikkatlerden kaçmadı. .