Batman Sason deprem bölgelerine ısıtacak
banner121

Batman'ın Sason ilçesinde deprem bölgelerinde kurulan çadırlarda kullanılmak üzere odun sobası ile birlikte yakacak odun gönderildi.BATMAN (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından bölgeye yapılan yardım çalışmaları devam ediyor.

AFAD ile irtibatlı bir şekilde yardım çalışmalarını yürüttüklerini belirten Sason Kaymakamı Murat Mete, bu kapsamda kurulan çadırlarda kullanılmak üzere depremzedelere odun sobası ve yakacak odun gönderdiklerini belirtti.

3 tır kuru odun gönderdiklerini belirten Mete, ilçedeki yardımsever vatandaşlara yardım konusundaki hassasiyetlerinden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.