Bingöl’de kaçak tütün ele geçirildi
banner121

Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçak tütün ele geçirildiBingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA)- Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçleri, tütün kaçakçılığının görünürlüğünü ve etkinliğini artırmak amacıyla operasyon düzenledi.

Belirlenen bir adrese yapılan operasyonda 95 paket kaçak sigara, 23 bin 585 gram nargile tütünü, 51 bin 800 boş makaron, 2 bin 760 dolu makaron, 4 bin 250 vergi damgası kaldırılmış orijinal makaron, 1 makaron ele geçirildi.

Operasyonda dolum makinesi ve makaronları doldurmak için kullanılan kompresör ele geçirilirken, işyeri sahibi A.B., suçtan 5607 sayılı Kanun kapsamında cezalandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.