Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Amerikan İş Ödülleri’nde “Tüketici Ürünleri - Ev Ürünleri” kategorisinde altın ödül alarak, aynı kategoride 3 yıl üst üste ödül alan ilk Türk firması oldu.BURSA İGFA-Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Amerikan İş Ödülleri’nden (American Business Awards - ABA) ödül alma başarısı gösterdi.

Yenilikçi çalışmalarının karşılığında Amerikan İş Ödülleri’nden toplam 4 ödülle dönen Bursalı, aynı kategoride 3 yıl üst üste ödül alan ilk Türk firması olmanın gururunu yaşıyor. Dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen organizasyonda Bursalı yarışmaya Bursalı markasıyla başvurduğu “Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik, Moda” kategorisinde altın ve “Yılın En Yenilikçi Şirketi” kategorisinde gümüş ödül almaya hak kazandı.

Bursalı, küresel endüstriyel ürün markası olan ve sektörde pek çok ilke imza attığı Nuacotton markası ile de başvurduğu “Yılın İnovasyonu” ve “Tüketim Ürünleri - Ev Ürünleri” kategorilerinde de altın ödül aldı. Bursalı Amerikan İş Ödülleri’nde Nuacotton markası ile “Tüketici Ürünleri - Ev Ürünleri” kategorisinde 3 yıl üst üste altın ödül kazanarak, bu programda 3 yıl üst üste ödül alan ilk Türk firması oldu.

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA YOL ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başarı zincirlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ettiklerini belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, kuruldukları günden bu yana Ar-Ge ve tasarım odaklı çalışmaya önem verdiklerini söyledi.

Hayata geçirdikleri projelerle sektörde fark yarattıklarına dikkat çeken Bursalı, “Sektörümüzde globaldeki en büyük oyuncularından biri haline gelen firmamız, yenilikçi ve dönüşüm odaklı yapısı sayesinde küresel düzeyde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge ve Tasarım Merkezi’ne sahibiz. Hep bir adım önde olmak adına merkezimizde son teknolojiyi yakından takip ederek, yenilikçi ürünler üretiyoruz. Sıradanlığın dışına çıkarak rakiplerimizden her zaman önde olmak adına hedeflerimiz doğrultusunda yol almaya devam edeceğiz” dedi.

"3 YIL ÜST ÜSTE ÖDÜL ALAN İLK TÜRK FİRMASI OLDUK"

Yaptıkları çalışmaların karşılığında iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olan ve çeşitli kategorilerde en başarılı kurumların ödüllendirildiği Amerikan İş Ödülleri’nde toplam 4 ödül birden almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bursalı, şöyle devam etti: “Bu sene Amerikan İş Ödülleri’nde Nuacotton markamız ile “Tüketici Ürünleri-Ev Ürünleri” kategorisinde 3 yıl üst üste ödül alan ilk Türk firması olduk. Böylesine önemli bir programda bu başarıya imza attığımız için hem firmamız hem de ülkemiz adına gururluyuz. Ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”