Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bursa Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki Mikro Mekanik Atölyesi'nin öğrenci ve öğretmenleri tarafından üretilen 2071 yılına kadar garantili ilk saati Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti.BURSA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenler ve eğitim yöneticilerine verilen iftarda buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda, öğretmenler ve eğitim yöneticilerine verilen iftar programına katıldı.

Programda, Ulus İlk Meclis Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki Topluluğu müzik dinletisi sunurken, gecenin anısına Bursa'da Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ürettiği ilk saat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bakan Özer tarafından takdim edildi.

Saate ilişkin bilgi veren Bakan Özer, "Bu saat, Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin Mikro Mekanik Atölyesi'nde üretmiş oldukları ilk saat. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu saati size hediye etmek için gece gündüz demeden çalıştılar. 2071 yılına kadar da garantisini Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesi sağlayacak" dedi.

"İŞTE BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ, FATİHLERİN TORUNLARI..."

Hediyeden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşte bizim öğrencilerimiz, gördüğünüz gibi neler yapıyorlar. Evelallah güveniyoruz, yaparlar. Çünkü bizim öğrencilerimiz 18 yaşında bir çağı kapayıp yeni bir çağ açan Fatihlerin torunları. İşte bu akşam burada, orkestrayı dinledik ve inşallah bu ortaöğretim öğrencileri olan bu yavrularımız Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının Salonu'nda da bize inşallah orada şöyle dolu dolu bir gece yaşatacaklar. Başarılar diliyorum" diye konuştu.