İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Üzümkıran köyü sakinlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şemdinli Üzümkıran köyü sakinleriyle telefonda görüştü

Hakkari Şemdinli'de Üzümkıran köyü sakinlerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin ciddi bir değişim yaşadığını dile getirdi.

Ramazanda Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı'nda askerlerle iftar yaptığını anımsatan ve ilçe merkezinde gördüğü güzel görüntüleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran'ında Hakkari'nin bunu çok açık ve net ortaya koyacağına inandığını kaydederek, "Bunun için de tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet diyelim ve geleceğe el ele, omuz omuza yürüyelim. Şimdi gençler, özellikle şunu ifade etmek istiyorum ki bizde Türk'ü Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Gürcü'sü, Abaza'sı yok. Biz sizleri Allah için seviyoruz, biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik ve bu şekilde de yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz" diye konuştu.