Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ve 3 yönetim kurulu üyesi ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, Diyarbakır, Eskişehir ve Isparta'da İl Milli Eğitim Müdürleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda iki müdür görevden alındı. Boş olan bazı bakanlık kurumlara ilişkin müfettişlikler ve müdürlüklere de atamalar yapıldı.ANKARA (İGFA) - Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın görevden alındı. Görevden alınan Sezai Aydın'ın yerine Mehmet Ali Köse getirildi.

Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım görevinden alınırken, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Isparta Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz görevlerinden alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcısı Naci Kaya ile 4. Bölge Yusuf Taşkan görevlerinden alındı. Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcılığına Burak Okçu getirildi. 

Öte yandan aynı kararnamade çeşitli bakanlık ve kurumlarda boş olan makamlara ve müfettişliklere de atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı yayımlanan karar listesinin tümüne ulaşmak için tıklayabilirsiniz.