Ramazan Bayramı arifesinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, il protokolü ile birlikte, Hava Şehitliği, Polis Şehitliği ile Muharip Gaziler Mezarlığını ziyaret etti. Başkan ayrıca Hıdırlık Mezarlığını da ziyaret ederek, ebediyete intikal eden hemşehrilerini dualarla andı.

KÜTAHYA (İGFA) - Ramazan bayramı arifesinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Valisi Ali Çelik ve il protokolü ile birlikte önce Hava Şehitliğini ziyaret etti. Hava Şehitliğinde, şehit aileleri ile birlikte şehit kabirlerine karanfil bırakan Başkan Işık, şehitlerimizi dualarla andı. Başkan Işık ve il protokolü daha sonra Polis Şehitliği ve Muharip Gaziler Mezarlığını ziyaret etti. Her iki mezarlıkta da okunan dualara eşlik eden Başkan Işık, bu vatan için canlarını veren şehit ve gazilerimizi minnetle yad ettiğini dile getirdi.

Başkan Işık, daha sonra Hıdırlık Mezarlığını ziyaret etti. Hıdırlık Mezarlığında bulunan Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun kabrini de ziyaret eden Başkan Işık, bereketiyle geçen ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu Kütahyalı hemşehrileri ile birlikte yaşadığını ifade etti. Başkan Işık, “Şehrimizin en kıymetli ve tarihi mezarlıklarından birisi olan Hıdırlık Mezarlığındayız. Tüm İslam aleminin ramazan bayramını canı gönülden kutluyorum. Bir ay boyunca milletimizin yapmış olduğu, İslam aleminin yapmış olduğu ramazan ayına has ibadetlerin Rabbimin nezdinde kabul edilmesini diliyorum. Herkese nice hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.