0-3 yaş arası çocuk ve bebeklerde bu dönemde kabartmalı ve büyükçe resimlere sahip; dikkatini zahmetsizce kitaplara yoğunlaştırabileceği canlı, sesli kitapları isterler.

Bana Sarılır Mısın? - Beyaz Balina Yayınları

Minik bir penguen yumurtası karlarda yuvarlanıp gidiyor. Yavru penguenin yumurtadan çıkıp ailesini bulmasına takviye eder misin? Haydi, dokun, üfle, konuş, sarıl. Küçük penguenin macerasına sen de katıl!

Hareketli Oyuncaklar - İş Bankası Kültür Yayınları

Hareketli oyuncaklarla oyun zamanı bağlıyor. Çocuğunuz parmaklarını kullanarak oyuncakları hareket ettirip kitaptaki oyunlara katılabilir. Hareketli Kitaplar çocukların ebat algılarını, el göz koordinasyonlarını ve çevreyle temas kurma yeteneklerini geliğtirmek amacıyla hazırlanmıştır. Çocuğunuzun elinden düşürmeyeceği Hareketli Kitaplar serisi hem fazla eğlenceli hem de çok dayanıklı.

İşkolik İnşaat Araçlarım / Tekerlekler İş Başında - Sincap Kitap

İnşaat araçlarının hareketli dünyasında bir yolculuğa çıkmaya ne dersin? Kamyon, kepçe, beton mikseri, beton dökücü, çatallı kaldırıcı ve daha fazlası bu kitaplarda! Haydi seçtiğin arabulucu sür, tekerlekleri özgürce döndür!

Yavru Hayvanlar Dokun Hisset Keşfet - Pearson Çocuk Kitapları

Bebeğiniz, bu rengârenk kitapla birbirinden sevimli hayvanlarla tanışacak, küçük parmaklarını sayfalarda gezdirerek dokuları hissedecek! Bebeğinizin zihinsel gelişimini cesaretlendirmek ve ince motor becerilerini geliştirmek için özel olarak tasarlanan bu seriyi bebeğiniz çok sevecek..

Ben Kimim? - Astronot - Işıltı Yayınları

Uzayı birlikte keşfetmeye ne dersin? Uzayda gezerken bütün gezegenleri birlikte tanıyalım.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/0-3-yas-gruplarina-cocuk-kitabi-onerileri.html