Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 1 Ekim Cuma gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

1 Ekim Koç burcu yorumu

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece halden anlayan biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, minik kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistemli düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda rahat olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

1 Ekim Boğa burcu yorumu

Özel hayatınızda sorunlar var. Aşk dünyanızda, üzerinizdeki kendinizden kaynaklı sıkıntılardan bir an evvel kurtulmanız gerekiyor. Ona duygularınızı belli etmenin dışarıya yapmanız gereken fazla bir şey kalmadı. Birlikte çalıştığınız kişilerin hataları yada ihmalleri yüzünden bazı aksaklıkların ortaya çıkması laf konusu olabilir. Sakın bu durumu üstlerinize şikayet eder bir tarzda yansıtmayın. Finansal konularda tehlike almayı fazla sevseniz de, bugün akılcı davranmanızda fayda var.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

1 Ekim İkizler burcu yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz. Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü geliyor gibi. Bir dostunuzun iş yaşamıyla ilgili bir projeye destek veriyorsunuz. Sizin desteğinize ihtiyacının farkındasınız. Ama gerçi tedbiri elden bırakmayın. Onun başarısız olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bugün gelecek bir para varsa size ulaşmasında gecikmeler yaşanabilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

1 Ekim Yengeç burcu yorumu

İlişkide olduğunuz kişinin tamamıyla kendisine ve çıkarlarına yönlenmiş olması, ilişkinizdeki eşdeğer şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmamalısınız. İş ilişkilerinizde ahenk içinde olacaksınız. Kendinizden daha çok başkalarını önemsemeniz mümkün. Bu koşul, yaşayacağınız paylaşımlarda mutlu olabileceğinizi ve aşırı alaka görmenizi ortaya çıkaracak. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

1 Ekim Aslan burcu yorumu

Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişki ya da yakınlığı yaşıyorsunuz. Yaşamda kolay şeylerin, gerçekte büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksiniz. İş uygun rekabet ortamları oluştu. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız yarışlar yaşayabilirsiniz. Teşebbüs konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı ayrım edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız kuvvet gibi!

16 Eylül Başak burcu yorumu

1 Ekim Başak burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmeyin. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. Mesleğinizde yapmak istediğiniz bir atılım, bir yenilik var. Yapmayı planladığınız bir deneme, ola ki de, sandığınızdan da eksik tehlike taşıyor. Lakin gerçi göze almaya değer. Bu aralarda yaşanan parasal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

1 Ekim Terazi burcu yorumu

Sevdiğiniz insandan şehvetli bir darbe almaya hazırlanmış olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, hissi ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi benimsemek gereği, olur ya de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız birazcık belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden azıcık fedakarlık yaparak, pozitif kilolarınızı verebilirsiniz.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

1 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinize karşı içinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileme yolunu seçin. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşu boşuna bekliyor olabilirsiniz. Bugün bütün dikkatinizi işinize yöneltebilir, ne yaptığınızı, neler istediğinizi ve neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ama, gerçi bu koşul sizi öyle tedirgin etmeyecek. Fakat, fazla öbür duygu ve istekler duyabilirsiniz. Finansal konulara yönelik meydana gelen gelişmeler size zorlama verecek.

16 Eylül Yay burcu yorumu

1 Ekim Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili, karışık duygu ve fikirler içine girmeniz muhtemel. İçinizden yükselen isteklerin ne olduğunu daha açık biçimde belirlemeye çalışın. Egzersiz arkadaşlarınızla düşünce tartışmaları yaşamamaya özen gösterin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

1 Ekim Oğlak burcu yorumu

İlişkinizin mutluluğu açısından düşünsel paylaşımları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz insan da minimum sizin değin entelektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza karşın aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, fakat telaş davranmak sizi bir takım risklerle karşısında karşıya bırakabilir. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkatli olmak sizi karlı çıkaracak. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, fazla çabuk kilo verebilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

1 Ekim Kova burcu yorumu

İlişkinizdeki gerginlik, arzu tanımlamalarını hak ediyor. Gösterişli yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki tartışma de laf konusu. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz böylece duygulu karşılanmıyor. İş yerinizde kimsesiz hareket etmek istiyor, ama başkalarının inisiyatifine alt kalmaktan kurtulamıyorsunuz. Bugün elinizdeki işlere konsantre olarak yapıcı incelemeler ortaya koymanız olası. Parasal konularda arzu ve ihtiyaçlarınız artıyor. Kolesterollü besinlerden uzakta durun.

16 Eylül Balık burcu yorumu

1 Ekim Balık burcu yorumu

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, ufak kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size önerge edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda bakımlı olduğunu unutmamanız gerekli. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/1-ekim-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html