Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 1 Mart Salı gününün jurnal burç yorumları...

1 Mart Koç burcu yorumu

Gerilimsiz, ağırbaşlı ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de fazla epeyce enerjik. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size pozitif puan kazandıracak. Ani kararlar devretmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri özenli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

1 Mart Boğa burcu yorumu

Eski sevgilinizle cana yakın görüşmeniz, partneriniz tarafından güzel karşılanmıyor. Her ne dek onu zarar vermek istemiyorsanız da, bugün küçük bir kavga yaşayabilirsiniz. Özel sorunlarınız sebebiyle işteki veriminiz de düşüyor. Düzensiz zihninizin aşağıda, minik iş problemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

1 Mart İkizler burcu yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, kesintisiz kavga ve ağız dalaşı batmış bu beraberliği bitirmeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişiler size gerekli olan güveni veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size takviye vereceğinden belli olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

1 Mart Yengeç burcu yorumu

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla dolu. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen tedirginlik bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı denetleme etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden fazla etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları tez unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili belge işlerini ihmal ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize niçin olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

1 Mart Aslan burcu yorumu

Son günlerde sevdiğiniz insanla aranızda irtibat kopukluğu var. Bugün geleceğe yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olsa da, önümüzdeki günlerde kendinizi şehvetli açıdan rahatlamış hissedeceksiniz. İşinizle ilgili bir grup çalışması gündemde. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce yakınlarınızın bilgilerine başvurmanız daha iyi olur. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz. Fiziki sıkıntınız bitmek üzere.

1 Mart Başak burcu yorumu

Özel hayatınızda küçük mutluluklar size yetiyor, pozitif bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye istikrarlı gözükseniz de, bir zaman daha sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz şansın dönmesi doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile bağlantılı çalışmaların hız kazanacağı veya tekliflerin geleceği bir dönem. Doğru değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

1 Mart Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları başkalaştırmak için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok sıkıcı, lakin mutlu bir ortam içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır devamlı bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık durumu sorunuyla ilgili sizden takviye isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

1 Mart Akrep burcu yorumu

Sevgilinizin, sevmekten fazla sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri azıcık abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşısında azıcık daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Finansal konularda bugün akılsızca yapılan davranabilirsiniz. Haberdar olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için fazla zararlı.

1 Mart Yay burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi fazla sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir röportaj yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bir Takım gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran bedensel konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

1 Mart Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle birlikte ilişkinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri dek beslendiği takdirde, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş değişikliklerini ve bu konuyla ilgili tüm olasılıkları ertelemenizde yarar olacak. Beklediğiniz fırsat daha ileride! Yatırım konusunda size takviye olacak bir çevreniz var. Lakin bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

1 Mart Kova burcu yorumu

Sizden hoşlanan kişiler var, fakat siz hiçbirinin haberdar değilsiniz. İçlerinden bir tanesi duygularını sizinle paylaşmayı deneyebilir. Tedbirli olun! İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz birazcık baskı gibi. Varsayım etmediğiniz bir ödeme bütçenizi daha alçak üst edebilir. Uykusuzluk ve aşırı dermansızlık enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye birazcık vakit ayırmalısınız.

1 Mart Balık burcu yorumu

Gerilimsiz, sakin ve dar bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı mahsus hareket edin. Bugün sezgileriniz de fazla epeyce kuvvetli. Olacakları evvelden tahmin edeceksiniz. Bu da size fazla puan kazandıracak. Ani kararlar devretmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri titiz değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden değil.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/1-mart-sali-gunluk-burc-yorumlari.html