Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 1 Mayıs Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

30 Nisan Koç burcu yorumu

1 Mayıs Koç burcu yorumu

Kendinizden epeyce eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fiziksel kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi içten savunduğunuzdan belirlenmiş olabilirsiniz.

30 Nisan Boğa burcu yorumu

1 Mayıs Boğa burcu yorumu

Fiziki konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki harmoni, olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Dar kalıplar içinde çalışmayı sevmiyorsunuz.

30 Nisan İkizler burcu yorumu

1 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün, cinsellik, erotizm, gönül maceraları ve fazlasıyla bağımlılık içermeyen ilişkilerde de fazla etkiler altındasınız. Güzelliğiniz veya karizmanız dış ortamlarda yoğun ilgi görmenizi sağlayacaktır. Lüks olan herşeyin alaka alanınıza gireceği bugün kendinizi, yeni bir şeyler alarak şımartabilirsiniz. Doğum haritalarındaki etkiye göre bazılarınız bugün anne olma yolunda ilk müjdeyi alabilirler. Aileniz açısından yeni bir yaşam seslenmek olan bu haberle, bir günü karşılamaya hazırlanmış olunuz. Bugün turizm acenteları açısından da gayet olumlu fiziksel getiriler laf konusu olacaktır. bu iş kolunda çalışanlar için randımanlı bir gün olacaktır.

30 Nisan Yengeç burcu yorumu

1 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bir takım konuları ihtilaflı ve onun isteklerine de ağırlık vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular daha sonra sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi baştan gözden geçireceksiniz.

30 Nisan Aslan burcu yorumu

1 Mayıs Aslan burcu yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bir takım hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir meslek konusunda zorlama hissettiğinizde, tüm veriminiz düşüyor.

30 Nisan Başak burcu yorumu

1 Mayıs Başak burcu yorumu

Bedensel konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan meslek tekliflerini hesapsızca kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan şahısların desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

30 Nisan Terazi burcu yorumu

1 Mayıs Terazi burcu yorumu

Her an uzaklara gitme ricası içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı geçmek isteyecek ve uçuk görüşler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size hasar verecek kişileri zahmetsizce saptama edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

30 Nisan Akrep burcu yorumu

1 Mayıs Akrep burcu yorumu

Somut konularda şartlarınızı sıkıştırmak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda ayrı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

30 Nisan Yay burcu yorumu

1 Mayıs Yay burcu yorumu

Bugün, hissi enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

30 Nisan Oğlak burcu yorumu

1 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları şehvetli boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üstünde destekleyici incelemeler içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

30 Nisan Kova burcu yorumu

1 Mayıs Kova burcu yorumu

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz negatif görüşler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa hatalı yansıtıyorsunuz. Bilhassa kelimelerinizi kullanırken, dikkat etmek zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

30 Nisan Balık burcu yorumu

1 Mayıs Balık burcu yorumu

Kendinizden epeyce eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama vermek zorunda kalabilirsiniz. Fiziki kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler laf konusu olacak. Fikirlerinizi dürüst savunduğunuzdan belirlenmiş olabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/1-mayis-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html