Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 11 Kasım Perşembe gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

11 Kasım Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Alıştırma hayatında çok akışkan bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bir Takım kimselerle yersiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına müsade vermeyin. Yapacağınız patavatsız harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

11 Kasım Boğa burcu yorumu

Sevgilinizden uzaktan elde etmek, sizi fazla üzüyor. Lakin onun kırgınlığını bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne pozitif gitmemeye itina gösterin. İş yerinde ufak bir huzursuzluk yaşamanız olası. başkaca olumlu bir iş günü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne dek düşkünsünüz. Daima yemeyi düşünüyorsunuz. Azıcık rejim yapın.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

11 Kasım İkizler burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Ama partneriniz benzer düşüncede olmayabilir. sabretmek sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum laf konusu. Bugün meslek arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ama bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza aleyhinde da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

11 Kasım Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizin, ilişkinize verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onu hoşgörüyle karşılamanızı bekliyor. Bu dek katı edinmek zorunda değilsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Keza bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Artı çalışarak sınırlarınızı zorlamayın. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün. Yediklerinize uyarı, mideniz bozulabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

11 Kasım Aslan burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye aleyhinde azıcık daha anlayışlı davranmalı, insafsızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze meydana çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Oysa enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı tedbirli harcamanıza karşın ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

16 Eylül Başak burcu yorumu

11 Kasım Başak burcu yorumu

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde yetkisiz bilgilenmeler, yanlış sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzaktan durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla isteksizce de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

11 Kasım Terazi burcu yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşısında ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda basit kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Somut konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya itina göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi dikkatsizlik etmeye başladınız.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

11 Kasım Akrep burcu yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü elde etmek için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınız meslek yoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine yan kalmaktan nedeniyle zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazırlanmış olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden pozitif kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

11 Kasım Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul edemiyorsunuz. Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve aydınlık gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddesel sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

11 Kasım Oğlak burcu yorumu

Aşkta heyecan değin sevgiye de tartma veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için isteksizce kırılıyorsunuz. O sizin sevgi isteğinizin farkında olan, kendince sevgi gösteriyor. İşinizle ilgili beklentilerinizi yüksek yetişmek bazen mütevazı gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse oysa, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler laf konusu. Gelecekle ilgili haberler alabilirsiniz. Fazla basit kazandığınız bir ilave gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

16 Eylül Kova burcu yorumu

11 Kasım Kova burcu yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size alaka duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir lahza önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda ihtiyatlı hareket etmenizde üstünlük var. Bugünlerde parayla ilgili bir takım tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

11 Kasım Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, lakin en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Alıştırma hayatında fazla akıcı bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı denetim etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle yersiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız geveze harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/11-kasim-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html