Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 12 Mayıs Çarşamba gününün günlük burç yorumları...

12 Mayıs Koç burcu yorumu

12 Mayıs Koç burcu yorumu

Somut konularla ilgili takıntılarınızın üstesinden geleceksiniz. Başarı konusunda engel tanımayan bir tablo ile dostlarınızın karşısına çıkmanız sizi olumlu kılarken, çevrenizdeki kişilere de bir yiğitlik örneği veriyor. Onların düşünüp, yapamadıkları her şeyi yaşama geçirme konusunda oldukça cesursunuz.

12 Mayıs Boğa burcu yorumu

12 Mayıs Boğa burcu yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ayrıcalık atamak istemiyor ve çevrenizdeki sizinle benzer düşünceye sahip kişilere imtiyaz veriyorsunuz. Kuvvet birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

12 Mayıs İkizler burcu yorumu

12 Mayıs İkizler burcu yorumu

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olan edinmek bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Başlıca ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, oysa kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

12 Mayıs Yengeç burcu yorumu

12 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Dinç sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

12 Mayıs Aslan burcu yorumu

12 Mayıs Aslan burcu yorumu

Bugün içinde bulunacağınız yaşam kesitlerinde dikkatli olmalısınız. Karşıt taraflar içinde düzen sağlamaya çalışarak, her iki tarafın da itiraz edemeyeceği yöntemleri bulmalısınız. Aile bireylerinizin sorunları sizi meşgul edebilir.

12 Mayıs Başak burcu yorumu

12 Mayıs Başak burcu yorumu

Hayat enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Olayların hissi yönleri canınızı sıksa da karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda dinç bir çekim var. Süratli düşüneceğiniz konular gündeme gelecek.

12 Mayıs Terazi burcu yorumu

12 Mayıs Terazi burcu yorumu

Fevri davranarak davacı olmayın. Eşinizin güvene dayalı olan isteklerine aleyhinde halden anlayan olun. Bunlar, sizin ondan beklediğiniz yönde kararlar olmayabilir. Egzersiz sisteminizle ilgili bir takım tavizler gerekebilir. Sakinliğe ihtiyacınız var.

12 Mayıs Akrep burcu yorumu

12 Mayıs Akrep burcu yorumu

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik laf konusu olacak. Ailenizin kadınları ile aranızda, hissi bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Hiçbir konuda taviz vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

12 Mayıs Yay burcu yorumu

12 Mayıs Yay burcu yorumu

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Doyumsuz yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız şahısların size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, ayrı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize egemen olmanız gereken bir gün.

12 Mayıs Oğlak burcu yorumu

12 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Değişim içinde olmanıza karşın, bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinizde içten bir girişim içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizle zihin ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs Kova burcu yorumu

12 Mayıs Kova burcu yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların hür duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız vakit aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye doğru çekmeyi denemelisiniz.

12 Mayıs Balık burcu yorumu

12 Mayıs Balık burcu yorumu

Konut ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir kavga yaşamış olabilirsiniz ve bu koşul kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu yürüyüp gitmek ve sakinleşmek için kendinize ve öteki herkese azıcık zaman atamak olacak. sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/12-mayis-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html