Hanımların zarif bileklerine şık bir duruş kazandıran takılar arasında bilekliklerin özel bir yeri vardır. Altın bileklikler; uzun zaman dayanabilme özelliği ve insana farklı bir tarz kazandırması nedeniyle oldukça fazla ilgi görüyor. Altının karat değerine göre maddi değeri de artmaktadır. Altının 14 ayar olması, kaliteli duruşunda en önemli etkendir. Bilekliklerde genel olarak 14 ayar altın kullanılması, uygun fiyatta kaliteli ürün arayışında olan bayanların ilgisini çekmektedir.

Uzun zaman değerini koruyan ve eşsiz bir kullanım deneyimi sunan 14 ayar bileklik modelleri arasında kelepçeli modeller en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Yıldız, duman ya da yonca figürlü ipli modellerin yanında, nazar boncuklu tasarımlar da oldukça ilgi görüyor. Kişiye has motiflerle süslenen bileklikler ise kişilere ne kadar özel olduklarını hissettiriyor.

Sevdiklerinizi 14 Ayar Bileklik İle Mutlu edin

Altın; yeniçağdan günümüze kadar değerini ve ona olan ilgiyi kaybetmeyen madenler arasındadır. Kişilerin sadece kendilerine değil, sevdikleri kişilere de hediye edilebilecek armağanlar arasında 14 ayar bileklik modelleri ilk sırada yer alıyor. Siz de kendiniz ya da sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız; birbirinden özel motifler ve rengarenk taşlı bileklik modellerinden tarzınıza en uygun olanı https://www.emajewellery.com.tr/bileklik sayfamızdan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.