Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 15 Kasım Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

15 Kasım Koç burcu yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. böylece en ince ayrıntısına kadar hesapsızca karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşı kuytu davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette ayrıca eğlenecek, ayrıca de eğlendireceksiniz. Neşeniz defalarca çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

15 Kasım Boğa burcu yorumu

Aşk ilişkileriniz genelde kısa ömürlü oluyor. Daimi ilişkilerden korkuyorsunuz. İşleri sona güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden cümbür cemaat gibi açıklanmış bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Hem beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri aralarında. Ancak bundan uzaktan durmalısınız çünkü kilo yapıyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

15 Kasım İkizler burcu yorumu

Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve iki taraflı olarak daha elastik davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, fakat kesin bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak değin arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi az daha hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız sahiden çok gereksiz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Fakat aşırı takâtsizlik ve stresten kaçınmaya çalışın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

15 Kasım Yengeç burcu yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Aksi halde hayli uğurlu olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değiştirme olmadan geçip gidebilir. Yoğun bir rekabet ortamında çalışıyorsunuz. Alıştırma yaşamınızdaki deneyimleriniz, oyunu kuralına kadar oynamayı size öğretmiş. Bu temponuz ve sabrınızla meslek arkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde avantaj var.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

15 Kasım Aslan burcu yorumu

Son zamanlarda hissi yaşantınızla ilgili karışık fikirler birbirini kovalıyor, kolaylık bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, azıcık da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi sanki yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açık açık konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha zeki davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki minik uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

16 Eylül Başak burcu yorumu

15 Kasım Başak burcu yorumu

Arzularınızla sorumluluklarınız aralarında yaşadığınız çatışma sizde zorlama oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açık açık ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi ayrı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni gerekli harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Perhiz yapıyorsanız bugün birazcık daha tedbirli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde artı açıldı.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

15 Kasım Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz değil, ufak mutluluklar size yetiyor. Tedbirli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınıza meslek açabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız somut destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın. Perhize başlangıç vaktiniz çoktan geçti!

16 Eylül Akrep burcu yorumu

15 Kasım Akrep burcu yorumu

Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve mücadele göstermeniz gerekiyor. Gözü Kara hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınız iş arkadaşınız sizin tüm iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, sağduyulu hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız değin kalori tüketin. Ne az ne de artı.

16 Eylül Yay burcu yorumu

15 Kasım Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda duygularınızdan fazla gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar tahsis etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

15 Kasım Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız tatsızlıkları pozitif büyütmeyin. Bu sorunları partnerinizle konuşarak çözmek elinizde. İşinizle ilgili sizi çok sevindirecek gelişmeler var. Egzersiz hayatında, iki kişi aynı avın arkasında koşmaktasınız; hedefe varana değin bezginlik göstermeyin. Rakibinize karşısında zaten bir ümit verici koşul da yok! Gözü Kara davranmalısınız. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha itinalı olun. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

16 Eylül Kova burcu yorumu

15 Kasım Kova burcu yorumu

Beraber olduğunuz kimseyi yanlış seçtiğiniz söylenemez, fakat iyi ilişkileri aykırı umulmadık karar ve uygulamalarla koparmamalısınız. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, meslek ilişkilerinizde daha bir tedbirli olmanızı sağlıyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir destek, takviye isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürecek gibi. Gün içinde pozitif masraf yapmayarak yatırımlarınıza uyarı ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün. Sağlık Durumu konularında bir takım koşuşturmalarınız olabilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

15 Kasım Balık burcu yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha fazla şey var. böylece iyice hesapsızca karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında gizli davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette ayrıca eğlenecek, ayrıca de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/15-kasim-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html