Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 15 Mayıs Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

7 Mayıs Koç burcu yorumu

15 Mayıs Koç burcu yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, kararlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili peşine düşüp takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

7 Mayıs Boğa burcu yorumu

15 Mayıs Boğa burcu yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara tartı vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, kesin bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

7 Mayıs İkizler burcu yorumu

15 Mayıs İkizler burcu yorumu

Duygularınızı dile getirmeye meyilli olacaksınız. Bunu yaparkende kendi kültürel birikiminizi bulunduğunuz çevreye kadar kullanacaksınız. Bir Takım anlarda kendinizin veya başkalarının derin hislerinden ve duygusal ihtiyaçlarından habersiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Karar devretmek ve bunlara vefalı kalmak, duygusal taahhütlerde bulunmaktan uzak durabilirsiniz. Meraklı bir gündesiniz. Çok canlı bir zihne sahip olacaksınız. Herşeyle ilgilenecek ve yakından tanımaya çalışacaksınız. Dostlarınızla güzel birgünü karşılayabilirsiniz.

7 Mayıs Yengeç burcu yorumu

15 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki reel nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha keskin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ancak kuvvet hala sizde...

7 Mayıs Aslan burcu yorumu

15 Mayıs Aslan burcu yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya karşın çalışarak, ince işler gerisinde koşacaksınız. Şehvetli ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en dürüst yolu bulmalısınız.

7 Mayıs Başak burcu yorumu

15 Mayıs Başak burcu yorumu

Bilinçaltınız çok karışık. Bir Takım sırlarınızı gizleme konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek. Gizemli yönleriniz herkesin ilgisini çekecek.

7 Mayıs Terazi burcu yorumu

15 Mayıs Terazi burcu yorumu

İşinizle ilgili garip gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini sanarak hata ediyorsunuz. Sinirleriniz oldukça sağduyu.

7 Mayıs Akrep burcu yorumu

15 Mayıs Akrep burcu yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. Son günlerde egzersiz temponuzdaki keskin büyüme, sağlık sorunları getirebilir. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

7 Mayıs Yay burcu yorumu

15 Mayıs Yay burcu yorumu

Durgunluktan korku ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız ufak seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazırlanmış değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzakta kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Analist tarafınız atağa kalkıyor.

7 Mayıs Oğlak burcu yorumu

15 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Somut konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Kuvvetli bir mesuliyet duygusu içinde hareket ederek kendinizi ortaya koymanın bütün zamanı.

7 Mayıs Kova burcu yorumu

15 Mayıs Kova burcu yorumu

Düşüncelerinizi kesin bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve rasyonel düşündüğünüz vakit, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Karışıklıklara neden olan her türlü problemleri basit bir şekilde çözümleyebileceğiniz bir gün.

7 Mayıs Balık burcu yorumu

15 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonra pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, kararlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili peşine düşüp takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/15-mayis-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html