Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 15 Ocak Cumartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

15 Ocak Koç burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler fazla gereksiz. Birtakım düşüncesiz kurgular içine girip tedirgin yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya artı zaman koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce emin etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden pozitif inisiyatif ve yükümlülük almanız gerekecek. Bu sayede tüm işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı riskli işlerde değerlendirmeyin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

15 Ocak Boğa burcu yorumu

Gün baştan başa çoğu sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu şart sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi kulak vermek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir ülkü geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve ihtiyatlı davranışlarınız doğruca günü kazançlı bitirmeniz muhtemel. Para durumunuz her zamanki gibi, lakin siz yine de boşa endişeleniyorsunuz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

15 Ocak İkizler burcu yorumu

Gönlü manâsız olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları değin mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Içten zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Karşı Taraf firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde bedensel can sıkıntısı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

15 Ocak Yengeç burcu yorumu

Bugün partneriniz göre önemli şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve umutlu ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Benzer konu üstünde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz birey, bambaşka birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bir takım ilerlemeler kaydedecek, bir vakit önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

15 Ocak Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine olasılık vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, yükselme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu değin stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık, iş çevrenizde sıkıntılı edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzaktan kalmalısınız.

16 Eylül Başak burcu yorumu

15 Ocak Başak burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Lakin duygularınızı sevdiğinize açık açık ifade edemiyor olmanız, kendinizi zorlama aşağı hissetmenize niçin oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu dek umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Güç günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi harcama yapacaksınız

16 Eylül Terazi burcu yorumu

15 Ocak Terazi burcu yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda 'hayır' demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında edinmek, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugün meslek yerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde çoğalma olabilir. Umulmadık gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

15 Ocak Akrep burcu yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler sebebiyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzaktan durun. İş yerinde muhalif olduğunuz birine aleyhinde tedbirli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz laf konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tamamiyle doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

16 Eylül Yay burcu yorumu

15 Ocak Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular tekrar gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu pozitif tasa etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yana da ferahlayacaksınız. Size yük veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına kadar şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

15 Ocak Oğlak burcu yorumu

Ay'ın olumlu etkisini maddi anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek namına yapacağınız araştırmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

16 Eylül Kova burcu yorumu

15 Ocak Kova burcu yorumu

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan içtenlikle dinlemeniz ve yanıt vermeniz, ilişkiniz açısından kayda değer olacak. Bu vakit içinde bilhassa aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz epeyce yüksek. Bunu bencillik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde adamakıllı belirginleşecek.

16 Eylül Balık burcu yorumu

15 Ocak Balık burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler çok boşboğaz. Birtakım gereksiz kurgular içine girip tedirgin yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya artı süre koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belirli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden fazla inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekecek. Bu sayede bütün işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı tehlikeli işlerde değerlendirmeyin.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/15-ocak-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html