Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 15 Temmuz Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

15 Temmuz Koç burcu yorumu

15 Temmuz Koç burcu yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz.Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız doğruca, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün, sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

15 Temmuz Boğa burcu yorumu

15 Temmuz Boğa burcu yorumu

Kişisel çekiciliğinizi aleyhinde cins üstünde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine fazla tartma vereceksiniz. Fiziki konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken; önünüze çıkan bazı engellerden ders çıkarmanız gerekiyor. Bu Nedenle yapacağınız işleri daha basit bir şekilde aşabileceksiniz.

15 Temmuz İkizler burcu yorumu

15 Temmuz İkizler burcu yorumu

Enerjinizin epeyce yüksek olduğu bir gün. Bugün, armoni ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla aleyhinde tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek

15 Temmuz Yengeç burcu yorumu

15 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık laf konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

15 Temmuz Aslan burcu yorumu

15 Temmuz Aslan burcu yorumu

İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Verdiğinis sözleri unutmamaya itina göstermelisiniz.

15 Temmuz Başak burcu yorumu

15 Temmuz Başak burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla mesuliyet almanız sizi sinirli ve saldırgan yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin, sizin için fazla manâlı olduğunu haberdar olan arkadaşlarınız, kendi işlerini de size yükleyebilirler. Yumuşak olmaya çalışın.

15 Temmuz Terazi burcu yorumu

15 Temmuz Terazi burcu yorumu

Katılacağınız toplantılarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bir takım konularda partnerinizin fikirlerini alacaksınız. Ortak çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

15 Temmuz Akrep burcu yorumu

15 Temmuz Akrep burcu yorumu

İletişim konularında, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Hayat kalitenizi arttırma çabalarınız defalarca istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda akılcı olmayı yeğlemelisiniz.

15 Temmuz Yay burcu yorumu

15 Temmuz Yay burcu yorumu

Yaşam kalitenizi yüksek tutmaya çalıyor olmanıza rağmen, her zaman başarılı olamıyorsunuz. Bugün, fiziksel konuların tartı kazanması sizi sıkacaktır. Giderlerinizi dengeleyemediğiniz anlarda, tedirginlik duyuyorsunuz. İnce hesaplar peşindesiniz. Olayları sıkı bir şekilde denetleyerek, sonuca gitmek istiyorsunuz.

15 Temmuz Oğlak burcu yorumu

15 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların kuvvetli destekleri, bir takım fırsatları da birlikte getirecek. Araştırmalarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize vakit tanımalısınız.

15 Temmuz Kova burcu yorumu

15 Temmuz Kova burcu yorumu

Haksızlıklar karşısında isyankar davranışlar sergilemeniz, sizin suçunuz değil. Dinç yargı duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız.. Bugün partnerinizin düşüncelerine karşı çıkabilir ve kendinizi onun karşı savunmak zorunda kalabilirsiniz. Geçici bir durum için birbirinizi kırmamalısınız.

15 Temmuz Balık burcu yorumu

15 Temmuz Balık burcu yorumu

Bir Anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Seri, sosyal yönden aklıselim bir gün olacak ve bu şart insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri kimsesiz yürütmeye çalışma.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/15-temmuz-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html