Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 16 Ekim Cumartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

16 Ekim Koç burcu yorumu

Yaşadığınız şehvetli bunalımdan hiç ummadığınız kadar çabuk kurtulacaksınız. Karşılıklı iş yaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözecek. Yersiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Yediklerinize uyarı edip stresten olası olduğu değin uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı koşul yaşamayacaksınız.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

16 Ekim Boğa burcu yorumu

Son zamanlarda dikkatsizlik ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan süre, vakit geçen iş değişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda önemli bir değişiklik görünmüyor. Evvelden yaptığınız somut bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

16 Ekim İkizler burcu yorumu

Kariyer sizin hayatınızda son derece kayda değer bir yere sahip. Fakat ufak tefek başarısızlıkları cümbür cemaat gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki problemlerinizi birlikte olduğunuz kişiyle de paylaşabilirsiniz. Onun size vereceği destekten kuvvet alacaksınız. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo belirlemek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın, başkalarını dinlemeyin.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

16 Ekim Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınız genelde heyecanla dolu lakin kısa ömürlü oluyor. Özgürlüğüne düşkün biri olmanız, daimi beraberliklere fırsat tanımıyor. Lakin bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıda taşımamaya gayret gösteriyorsunuz. Ama kayda değer bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz fazla şey var, lakin siz aksine inanmak istiyorsunuz. Kısa bir dönem peşin para sıkıntısı çekmeniz olası.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

16 Ekim Aslan burcu yorumu

Sevgilinizin arkadaşlarını azıcık kıskanmaya başladınız. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, rasyonel yaklaşabilirseniz beklenmedik meslek kapılarını açabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Şartlarınızı değişim yoluna giderseniz, yaşadığınız parasızlık sorunu ortadan kalkabilir. Para durumunuzun iyileşeceğine dair sinyaller var. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine müsade vermeyin.

16 Eylül Başak burcu yorumu

16 Ekim Başak burcu yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden takviye görecek. Mesleğinizle ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Mali konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

16 Ekim Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi her yerde denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların birazcık durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili telaş kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, diğer biçimlerde tekrar karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve içki tüketiminizi azaltın.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

16 Ekim Akrep burcu yorumu

Hoşlandığınız kişinin sizi aramasını beklemek zaman kaybı gibi görünüyor. Bugün bitmiş tesadüf fırsatı doğabilir, bunu değerlendirebilirsiniz. İş ve hissi yaşamınız olumlu ve bereketli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Daha Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

16 Ekim Yay burcu yorumu

İlişkinizde daha ılımlı bir konuşma içinde olmalı ve inatçılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz insan sizin deneyimlerinize güveniyor fakat onun da kendine kadar bambaşka ihtiyaçları var. İşinizde kesintisiz ertelediğiniz problemlerin bundan böyle çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumluluk sahibi, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size yeni olanaklar sunmaya devam edecek. Yatırım konusunda size takviye olacak bir çevreniz var. Fakat bu konuda telaş etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

16 Ekim Oğlak burcu yorumu

Partnerinizle bir konu yüzünden şiddetli bir didişme yaşamışsınız. Şart kademeli olarak daha iyiye içten gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin adamakıllı bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona aleyhinde daha halden anlayan, daha ılımlı olmalısınız. İşinizde ısrarcı ve ikna edici olmalısınız. İçinde bulunduğunuz boşluğu en yakınlarınıza bile göstermeyin. Eşitliğe ve adalete inancınız sizi başarıya götürebilecek iki kayda değer unsurdur. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

16 Ekim Kova burcu yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere pozitif üzülmemeye çalışın. Somurtkan takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne dek fazla sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan tarafsız olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi müdafaa etmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal durumunuz sandığınız kadar aydınlık değil.

16 Eylül Balık burcu yorumu

16 Ekim Balık burcu yorumu

Yaşadığınız hissi bunalımdan hiç ummadığınız dek tez kurtulacaksınız. Ortak meslek yaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir teşebbüs sorunları çözecek. Yersiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Yediklerinize uyarı edip stresten mümkün olduğu dek uzaktan durmaya çalıştığınız sürece afiyet açısından herhangi bir sakıncalı koşul yaşamayacaksınız.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/16-ekim-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html