Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 16 Eylül Perşembe gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

16 Eylül Koç burcu yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, ama kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe fazla kısa bir vakit de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışmacı iş temponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı mazeret ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu geveze.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

16 Eylül Boğa burcu yorumu

Duygusal yoğunluğunuzu aleyhinde cinse betimlemek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi artan olaylar sizi heyecanlandırabilir. koskocoman beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza meydana çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

16 Eylül İkizler burcu yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Azar Azar bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek şansın dönmesi kafanızın karışmasına niçin olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en üye indirmeniz, kolay masraf alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız değin aklınızın da sesini dinlemenizde fayda var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza niçin oluyor. İşinizle ilgili bir süredir yaradılış halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa kapılmadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalısınız. Idareli durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

16 Eylül Aslan burcu yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir risk aşağı olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da manalı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. böylece sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ama motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha dinç hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten nedeniyle bol kazanç elde edebilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

16 Eylül Başak burcu yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Azıcık yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Bilhassa katılacağınız bir meslek toplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi seri para kazanmak için kısmet oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

16 Eylül Terazi burcu yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün hatalı anlaşılabilirsiniz. Olaylar aleyhinde etkilenmeye açıksınız ve şehvetli tepkiler vermeniz olası. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza veya büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldatma olasılığınız söz konusu, fazla tedbirli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir hudut koymanız gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

16 Eylül Akrep burcu yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve iki taraflı güven sağlayacak. Sevginizi açıklama etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda genelde mutlu olmanıza karşın, bugünlerde belirli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Idareli yönden sıkıntı içindesiniz. Daha itinalı harcamalarla, çoğu şeyi yoluna koymanız olası.

16 Eylül Yay burcu yorumu

16 Eylül Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca değil. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz gösterişsiz insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun yok, buna uyarı etmenizde fayda var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir intiba, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi fiziksel olarak epeyce rahatlatacak. Artı ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

Olayları fazla fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Topluluk yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için gürültüsüz yerleri tercih edebilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

16 Eylül Kova burcu yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda fazla şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya yiğitlik edemiyor, birincil adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız bir iş henüz hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış bir meslek ilişkinizle alakalı olarak, azıcık şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddesel bezginlik yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda fayda var.

16 Eylül Balık burcu yorumu

16 Eylül Balık burcu yorumu

Geçmişte takviye ettiğiniz insanlardan umulmadık hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz oysa görünen o fakat arkadaşlarınız unutmamış. Hemen size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve olasılıkla bütün da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/16-eylul-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html